Šią rugsėjo pirmąją Agnė pasitinka kupina naujų išgyvenimų ir pojūčių. Prieš mėnesį, liepos 28-ąją, ji tapo mama.

„Štai mes su Jonu irgi mokomės, vienas iš kito. Mėginame surikiuoti vienas kito dienotvarkę, priimti visas naujas patirtis, kurių tiek daug. Ir klausimų, ir galvosūkių, ir nerimo. Ši pamoka turbūt nesibaigs visą gyvenimą. Ir tai nuostabu“, – džiaugėsi A. Bilotaitė ir pasidalijo nuotrauka su sūneliu ant rankų.

Agnė Bilotaitė

Žinia apie gimusį vaikelį Angė pasidalijo feisbuke, kitą rytą po Jono pirmojo žvilgsnio į pasaulį.

„Vakar 21:07 val. gimė mūsų Jonas. Labai ačiū gydytojai Elonai Tvaronavičienei, akušerei Ingridai bei visiems šauniems Vilniaus gimdymo namų medikams už rūpestį ir šilumą. Abu su mažuoju jaučiamės puikiai. Didesnio džiaugsmo tiesiog nebūna“, – rašė A. Bilotaitė.

Birželio viduryje DELFI kalbinta Agnė su nekantrumu laukė vaikelio atėjimo į pasaulį. „Laukiu, kada pasibaigs sesija ir visi darbai, grįšiu į savo gimtąjį pajūrį ir skirsiu laiko pasiruošimui. Yra tam tikri darbeliai, kuriuos reikia pasidaryti, o laiko nelabai yra. Tikiuosi, galėsiu daugiau laiko skirti sau, nes reikia pripažinti, nėra daug galimybių atsipūsti“, – šyptelėjo pasakodama A. Bilotaitė.

Pasidomėjus, kada A. Bilotaitė ketina grįžti į darbus, ši pripažino, kad nėra linkusi tai griežtai įvardyti. „Gali būti visko, nors tikiuosi, kad viskas bus puikiai, kad nebus jokių problemų ir galėsiu protingai suderinti tiek darbinę veiklą, tiek svarbiausią – mamos darbą. Manau, kad kiekvienai moteriai tai yra svarbiausias dalykas gyvenime“, – šyptelėjo A. Bilotaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)