„Ne kartą sakiau, kad mūsų žurnalas yra pareiškimas, požiūris į moterišką galią. Nesvarbu, kokį etapą išgyveni – laukiesi, o gal esi motinystės atostogose, galbūt ką tik radai savo svajonių darbą ar dar tik sieki jo – žurnalas „AŠ Ikona“ leidžia atsigręžti į save, tapti žmogumi, apie kokį svajoji“, – sako A. Jagelavičiūtė.

Jos teigimu, kuriant gyvenimo būdo žurnalą natūraliai kilo mintis jį papildyti stilinga darbo knyga, nes ji jau seniai yra neatsiejamas šiuolaikinės moters palydovas. Juk be darbo knygos neįsivaizduojama motyvuotos ir į asmeninius rezultatus orientuotos moters diena.

AŠ IKONA užrašinė

„Įsivaizduokite, ateina merginos į darbinius žurnalo susirinkimus – išsitraukiame savo „AŠ Ikona“ darbo knygas. Visos skiriamės ne tik išoriškai, bet ir pomėgiai mūsų skirtingi – viena kuria kosmetiką, kita laisvalaikiu pilotuoja sklandytuvą, trečia yra puiki kulinarė, ketvirta pametusi galvą dėl interjero dizaino, penkta yra užkietėjusi keliautoja...

Būtų galima vardyti ir vardyti, nes juk mes, moterys, ir tai yra mūsų didžiausia galia. Tuo metu ši darbo knyga, simbolizuojanti tam tikrą požiūrį į gyvenimą, mus vienija ir padeda įgyvendinti mažesnius ir didesnius kiekvienos dienos planus. Gal dėl to “, – šypsosi A. Jagelavičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)