Drąsiai žengusi raudonu kilimu stilistė pasirinko itin netikėtą įvaizdį ir taip prikaustė aplinkinių žvilgsnius. Tiesa, dėl neskoningo drabužio ją ne vienas žinomas žmogus sukritikavo, o kiti, išvydę, kiek daug neigiamų žinučių skrieja V. Šaulytės adresu, puolė drausminti kritikus.

Žinomas Komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis atkreipė dėmesį į gausiai moterį kritikuojančius komentatorius. „Šiaip tai, tiek lojimų dėl papų jau seniai nebuvo. Ar gražu ar negražu ta apranga – klausimas, bet tiek vemti ant moters yra nenormalu. Dar įdomiau, kad pagrinde vemia moterys. Net nejauku“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė žinomas vyras.

Garsus žurnalistas ir publicistas Andrius Tapinas pastebėjo, kad daugiausiai dėmesio iškilmingą vakarą teko būtent skandalingajai stilistei, o ne kitiems dalyviams, kurių, dėl kilusių diskusijų, vėliau niekas net nepastebėjo.

Perskaitę DELFI straipsnį apie gilias iškirptes ir stiliaus ekspertų atliepimus komentatoriai taip pat negailėjo karčių žodžių.

„Tai absoliutus nežinojimas kur, kada ir ką apsirengti. Mes neturime susiformavusios kultūros aprangai. Ir kaip gali toji mergina vadinti save stiliste?“, – rašė Albina Mieliauskienė.

Skaitytoja Elena su daugeliu nesutiko ir sakė, kad būtent tokia stilistės apranga jai atrodo stilinga, nors pati tokio drąsaus derinio ir nesirinktų. „Man tai visai stilinga Šaulytės apranga, nors aš pasirengčiau kažką neutralaus po švarku. Bet tai mano reikalas, ji gal norėjo iššūkio. Labiau gąsdino komentarai dėl kūno. Žmonės, negi jūs tiek prisižiūrėję silikono, kad nebežinot kaip atrodo smulkesnės merginos/moters kūnas? Be silikono ir super push up. O tai tik televizija. Nedarykim iš TV šventos karvės. Žmonės tiek prisižiūrėjo paveiksliukų, kad nebesusivokia“.

Anot komentatorės Vandos Leonoros Kečiorytės, kai kurios moterys neturi kuklumo ir lietuvėms būdingo natūralaus žavesio. Daugelis didinasi krūtines. „Negi jos būsimos žmonos, mamos ir močiutės“, – klausė DELFI skaitytoja.

Buvo ir juokaujančių, kad mergina tiesiog sumaišė renginius, mat tokiu atviru drabužiu pasirodyti nacionalinio transliuotojo renginyje nederėtų. Komentatorių teigimu, šis baltos ir juodos spalvų drabužis labiau tiktų nebent vakarėliui draugų būryje ar visiškai kitoje vietoje. „Kitoje vietoje ir kitu laiku viskas būtų gerai“, – sakė ne vienas žmogus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (451)