Dainai muzikantai pasirinko Rusijos tematiką bei apdainavo tai, kad lietuviai neva neturėdami priežasties bijo šios kaimyninės šalies.

„Sunku gyventi, kai aplinkui tiek priešų... Visi nori pakenkti, atimti, sumenkinti. Labiausiai dėl visko kalta Rusija. Mūsų trečias šūvis skirtas būtent šitai temai. Nebijokime pasijuokti patys iš savęs, juk iš tiesų kartais perlenkiame lazdą ieškodami priešų. Nė kiek nenuvertiname mūsų aršiosios kaimynės grėsmės, bet primename, kad didžiausi demonai tūno mumyse", – naują dainą pranešime spaudai pristatė Stano.

Išklausęs šį kūrinį A. Tapinas negailėjo karčios kritikos kūrėjams ir vadino juos idiotais.

„Man, kaip buvusiam dainos herojui, perklausius Zvonkaus ir Stano dainą "Rusai vėl puola" turbūt reikėtų kaip nors subtiliai ir ironiškai pakomentuoti.

Bet gal pasakysiu paprasčiau.

Stanislavas Stavickis ir Deivydas Zvonkus - su šita daina parodėte, kad esate naudingi idiotai, kurie durnumas matuojamas metric fuctons, ir pirmeji Lietuvos pop kultūros kvislingai (pasiguglinkit). Su tuo ir sveikinu.

Ir jeigu cypsite teisindamiesi, kad čia ironija, tai pasiimkite tokią ironiją, susivyniokite į tūtelę, įsikiškite į vieną vietą ir laikykite ten, kol kas nors pakvies jus koncertuoti. Kitaip tariant, ilgą laiką. Per tą laiką galite pabadauti su savo bendražygiais Daukanto aikštėje", - rašė žinomas žurnalistas.

Audringas reakcijas sukėlusią dainą galite išklausyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1711)