„Manau, kad pagrindinis dalykas gyvenime tikrai nėra prabanga, todėl ir dukrai gimtadienio proga prabangos neieškojau. Stengiausi suteikti laimės, ypač savo dukrai“, – pasakojo A. Pilvelytė.

Vaikų žaidimų oazėje gimtadienį surengusi Aistė vardijo, jog gerai šventei būtini trys dalykai: įdomi vieta, puikus vedėjas ir geri draugai aplink.

Interaktyviame žaidimų kambaryje „Cosmos“ gimtadienį surengusi Aistė juokavo, kad ir pati ne viską suprato, ką ir kaip jame reiktų daryti. „Palietus ar sureagavus, erdvės keičiasi, atsiranda objektai. Iš tiesų aš pati nespėjau suvokti, kaip ten viskas veikia“, – nusijuokė A. Pilvelytė.

Tiesa, nors gimtadienis buvo ypatingas, pašnekovė tikino jį suplanavusi vos per kelias dienas. „Tikrai nesiruošiau prieš daug laiko. Apskritai esu tokia, kad viską planuoju paskutinę sekundę, todėl ir dabar man užteko viską pradėti planuoti vos prieš kelias savaites“, – šyptelėjo atlikėja.

Beje, dukrą palepinusi A. Pilvelytė, išgirdusi klausimą, ar pati atsimena savo vaikystės gimatdienius, tik nusijuokė ir tarė: „Tais laikais tokių dalykų nebuvo“.

Nors kiek pagalvojusi prisiminė įsimintiniausią gimtadienį. „Man įsimintiniausias turbūt penktasis gimtadienis. Pamenu, buvo labai gražus tortas ir dar toks medalis... – nusijuokė Aistė. – Tais laikais ant tortų dėdavo medalius, nes tortas be medalio buvo neįsivaizduojamas. O tą didelį, cukrinį medalį valgydavo tik jubiliatas.“

A. Pilvelytė tikina, kad tėvai jos nelepindavo nei prabangiomis dovanomis, nei siurprizais gimtadienio šventės metu. „Net ir nebūdavo kur. Kiek pamenu, apskritai buvo tik viena vaikiška kavinė „Nykštukas“. Daugiau kaip ir nieko“, – prisiminimais dalijosi Aistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)