Jau rugsėjo pirmąją televizijos žiūrovai ir vėl išvys autorinę B. Nicholson laidą „Beatos virtuvė". Šioje laidoje žinoma žurnalistė kvies gaminti iš Lietuvoje esančių produktų, vaisių ir daržovių. Ji lankysis ir visoje šalyje, kur domėsis kulinariniu paveldu.

LRT naujojo sezono pristatyme sutikta televizijos laidų vedėja išdavė, kad ir kurdama receptus laidai visuomet apsvarsto, kokie patiekalai nudžiugins ne tik didmiesčio gyventoją. Anot jos, kulinarija yra nesibaigiantis procesas, o tai, kad ji ir pati augina tris vaikus, kurių skoniai yra skirtingi, tik suteikia daugiau patirties ir idėjų.

„Darbų niekada nebus per daug, tačiau kulinarija ir televizija man visada buvo labai mielos veiklos. Aš myliu televizija ir tai visada buvo mano specializacija. Visos kitos mano veiklos dabar taip pat bus šalia, tačiau pirminis darbas bus laida", – pasakojo pašnekovė.

Beata neslėpė, kad svarbiausiu iššūkiu jai taps mamos ir žurnalistės pareigų derinimas. „Harį (šiemet gimusį jauniausią sūnų, – aut.past.) vis dar maitinu pati, todėl dirbsiu tik tomis dienomis, kai filmuosime laidas. Vaikų priežiūrą ir kitus darbus pasidalinsime kartu su vyru".

Tik sukūrus šeimą ir įgavus daugiau darbinės patirties B. Nicholson sakosi supratusi, kad gyvenime svarbiausia daryti tai, kas turi prasmę. „Mano gyvenime atėjo etapas kai renkuosi tai, kas prasmingiausia. Tad ir darbus dabar renkuosi tik tuos, kurie yra prasmingi ir gero turinio. Taip pat ir gyvenime noriu visiems palinkėti rinktis geriausia iš to, ką jis siūlo", – pasakojo B. Nicholson.

Tiesa, miego sąskaita kurti laidų ir dirbti sau įprastų darbų Beata neketina. Darbingiausia ji yra ryte ir dienos metu, todėl vakarus skirs laisvalaikiui su šeima. „Tik gerai išsimiegojusi mama gali duoti naudos", – juokėsi žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)