Likus vos kelioms minutėms iki rungtynių pradžios, svečių būryje šmėstelėjo ir Egidijus Dragūnas su nauja širdies drauge Kotryna Kozlovaite bei sūnumi Deividu. Tiesa, vos papozavęs fotografams, E. Dragūnas pranyko it dūmas.

Į krepšinio rungtynes, po kurių garsenybės leisis į nevaržomą vakarėlį, atvyko daugybė pramogų pasaulio atstovų. Vieni pirmųjų vakarėlyje pasirodė Rolandas ir Vaida Skaisgiriai, Mindaugas Stasiulis, Raminta Vyšniauskaitė su vyru, Justinas Jankevičius su širdies drauge ir kiti.

Pakvietimuose buvo nurodyta, jog pusę aštuonių vakaro visi susirinkusieji stebės krepšinio varžybas. Likus kiek mažiau nei pusvalandžiui iki pradžios atvyko ir Gerda Žemaitė su vyru, Sandra Žutautienė ir būrys kitų eterio žvaigždžių.

DELFI primena, jog naujieji E. Dragūno santykiai į viešumą iškilo po to, kai atlikėjas socialiniame tinkle paviešino miegančios merginos nuotrauką. Netrukus paaiškėjo, jog nuotraukoje užfiksuota mergina - garsus modelis.

Iki šiol Kotrynos kartu su Egidijumi nebuvo pasirodžiusi viešumoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (221)