Daugiau nei dvejus metus santykius puoselėjanti pora savo asmeninį gyvenimą visuomet saugojo po tamsiu šydu. Sutuoktiniai nuo žiniasklaidos akių bandė nuslėpti ir vedybas, kurias surengė netradiciškai – pirmadienio popietę.

Amžinos meilės priesaiką pora tarė ošiant jūrai. Ant Baltijos jūros kranto, Nemirsetoje, buvo sukonstruota medinė arka, papuošta žalumynais bei baltomis užuolaidomis. Santuoką registravo Palangos miesto civilinės metrikacijos atstovė.

Meilės šventėje dalyvavo kelios dešimtys artimiausių poros draugų.

Į santuokos vietą jaunieji atvyko kateriu. Nuotaką iš laivo iškėlė ceremonijos vietoje jaunųjų lūkuriavę gelbėtojai.

Smėlį kojomis pasiekusi Jovita nusisegė gelbėjimo liemenę ir pademosntravo plazdančią baltą suknelę. Rankose nuotaka spaudė raudonų gėlių puokštę.

Richardo Jonaičio ir Jovitos Balčiūnaitės vestuvės

Nuotaikingai nusiteikusi pora, vos pasiekusi savo artimuosius, šoko ir ištarti amžinos meilės žodžių žengė skambant orkestro muzikos garsams.

R. Jonaičio išrinktoji – iš Kauno kilusi aktorė J. Balčiūnaitė. Jai tai antroji santuoka. Kelerius metus Jovita buvo ištekėjusi už aktoriaus Jono Griciaus, tačiau santykiai subyrėjo.

Richardas – radijo ir televizijos laidų vedėjas, LRT žurnalistas. Vyras kurį laiką darbavosi ir „Labas rytas, Lietuva“ eteryje, kol žurnalistas Ignas Krupavičius tarnavo Lietuvos kariuomenėje.

2016-ųjų rugsėjo viduryje aktorės ir žurnalisto pora buvo pristačiusi ir bendrą projektą. Laidoje „Labas rytas, Lietuva“ kūrė rubriką „Debiutas“, kurios metu išbandė vis ką nors naujo ir ekstremalaus: šuolius parašiutu, jojimą, jėgos aitvarus ir panašiai.

Žiniasklaidos dėmesio nemėgstanti pora pirmą kartą viešai pasirodė dar 2015-ųjų pabaigoje. Tąkart į filmo premjerą kartu atvykusi pora, pastebėjusi fotoobjektyvus, pasitraukė vienas nuo kito. Ir nors nekomentavo, kas juodu sieja, neneigė esantys pora.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)