Kadangi D. Šerno darbas šeimai neleidžia preciziškai dėlioti ateities planų, žinoma pora jau anksčiau nusprendė, kad krikšto šventė vyks vasarą, kai tik bus galima pasidžiaugti šiltais orais. Norėdami pasidžiaugti šiluma, jie laukė vasaros pabaigos ir nors šiandiena vasaros neprimena, žinomos šeimos tai nė kiek nenuliūdino.

"Krikšto vardą Lukas išrinkome, galima sakyti, paskutinę minutę. Padėjo ir krikšto tėvai Ieva Grybauskienė su vyru Pauliumi", - pasakojo Sandra.

Anot laimingos poros, abu jų mažyliai yra labai skirtingi. Krikšto sakramentą šiandieną priėmęs Kajus yra judrus ir savarankiškas, nenori, kad jam padėtų tėvai. Kadangi vaikas itin judrus, turėdami tai galvoje tėveliai po ceremonijos įrengė ir linksmybių pievą, kurioje Kajus ir jo bičiuliai galėjo žaisti, pūsti muilo burbulus, šokinėti ant batuto bei džiaugtis helio balionais.

Žalsvomis ir baltomis gėlėmis puošti šventės vietą sumanė pati S. Šernė. Jos nuomone, šventės vieta, kuri yra pačioje senamiesčio širdyje, ir taip yra išskirtinė, todėl daugybės dekoracijų ir nereikia.

Jaunėlio S. ir D. Šernų sūnaus šventėje dalyvavo tik artimiausi šeimos nariai ir bičiuliai su vaikais. "Svarbiausia čia ne vieta ar dovanos, o dėmesys ir vaikų laimė. Ir organizuodama šventę norėjau suteikti džiaugsmo sūnui ir jo draugams", - sakė žinoma moteris.

D. Šernas šeimą sukūrė dar 2012 metais po metų porai gimė sūnus Darvydas, o 2015 metais jie sulaukė ir antrosios atžalos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)