„Žinote kaip ten būna, atrodo, kad turiu mažai, bet kai pradedu skaičiuoti, pametu skaičių. Turiu ir aukštakulnių, kurių keletą porų vežiojuosi ir savo automobilyje, ir plokščiapadžių, ir platformų. Aviu įvairiausių stilių batelius“, – juokėsi žinoma moteris.

Stilingos avalynės pristatyme DELFI sutikta S. Chlevickaitė taip pat užsiminė, kad batus laiko itin svarbia stiliaus detale ir nors dabar gerai apsvarsto, ar jai reikia dar vienų brangių batelių, anksčiau piniginę atverdavo ilgai negalvojusi.

„Kai buvau jaunesnė, tikrai įsigydavau ir itin brangius batus, kurių gal ne tiek ir reikėdavo ir kurie buvo pernelyg brangūs įsigyti taip paprastai ir gerai neapgalvojant.

Kartą, po darbo Rygoje, batus įsigijau už visą savo honorarą. Buvau tokios pakilios nuotaikos, kad gerai visko ir neapsvarsčiau. Juk dažnai apsipirkinėjant koją pakiša puiki nuotaika, pozityvi energija ir sėkmė, pavyzdžiui, darbe“, – sakė pašnekovė.

Tarp atlikėjos batų vis dar galima rasti ir prieš daugiau nei dešimtmetį pirktus „Adidas Superstar“ sportinius batelius. „Juos nusipirkau kai dar šokau breiką. Batai visada buvo viena mano aistrų, o juolab šie ir praktiški, ir patogūs, ir primena daug gražių dalykų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)