Antradienio popietę buvo surengta speciali konferencija, kurios metu buvo įvardyti įtariamųjų vardai. Vienas jų – dainininkės ir verslininkės Oksanos Pikul-Jasaitienės brolis Jonas Baronas.

Vyras jau ne pirmą kartą pakliūna į pareigūnų akiratį.

Policija po įvykio sulaikė 4 asmenis, dalyvavusius ginkluotame konflikte. Konflikto metu atsitiktinai buvo sužalota moteris, nedalyvavusi konflikte. Moteris sužalota į koją, pavojaus gyvybei nėra.

Daugiau įvykio detalių skaitykite čia.

Įvykio sūkuryje – ir S. Stavickis-Stano

DELFI šaltinių teigimu, netoliese įvykio vietos buvo ir prodiuseris bei atlikėjas Stanislavas Stavickis-Stano.

Susisiekus su vyru, šis patikino, kad nematė paties įvykio ir konfliktavusių asmenų, tačiau buvo labai arti.

„Paties įvykio nemačiau, tačiau buvau netoliese ir girdėjau šūvius. Mačiau, kaip atvyksta policijos pareigūnai, – kalbėjo Stano. – Iš aplinkinių kalbų girdėjau, kad vyko kažkoks susišaudymas. Žmonės kalba, kad buvo sužeista mergina.“

Konflikto metu netoliese buvęs S. Stavickis-Stano tikino neišsigandęs, nebandė atsitraukti kuo toliau nuo konflikto vietos. „Privažiavo daug policijos pareigūnų, todėl nemanau, kad toje vietoje kas nors grėsė“, – tikino vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)