Šeštadienį pora švenčia trigubą šventę: sūnaus Simono pakrikštijimą, vestuves ir paties M. Zavecko gimtadienį. „Beveik kaip suvalkiečiai, betrūksta tik laidotuvių“, – juokėsi vyras.

Kūrybos direktoriumi reklamos agentūroje dirbantis M. Zaveckas pasakojo, kad su Alina prieš daugiau nei trejus metus susipažino tiesiog Vokiečių gatvėje.

„Nuėjome tą vakarą į šokius, paskui dar pasivaikščiojome po naktinį Vilnių. Pradėjome bendrauti, pasirodė kad turime panašius pomėgius ir esame kai kur labai skirtingi“, – pasakojo vyras.

Po vestuvių savo mergautinę pavardę pasilikusi nuotaka nė kiek nesutrikdė M. Zavecko: „Man nėra jokio būtinumo, kad žmona turėtų mano pavardę. Visi mes turime tai kas yra mūsų ir savito. Pavardė taip pat.“

Menininkas pripažino, kad pagrindine vestuvių organizatore ir buvo Alina. „Ji tik paderina kai kurias detales su manimi. Aš ja pasitikiu, ji puikiai organizuoja. Po vestuvių pakeliausime su kuprinėmis po Maroką. Norisi ilgiau nei savaitę, bet vaikai namie lauks“, – šypsojosi M. Zaveckas.

Vyro pasipiršimo istorija ne iš tų, kuriose kvapą gniaužia iki smulkmenų sustyguotas planas ir įspūdinga vieta. M. Zaveckas pasipiršo tiesiog savo namų virtuvėje: „Pamenu pamačiau kaip ji namuose skuta morkas, ruošiasi gaminti valgyt, nežinau, kažkaip labai tikra viskas pasirodė ir supratau kad noriu su šia moterimi gyventi ilgai. Tuomet prie tų morkų ir pasipiršau.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)