„Kiekvienas menininkas turi erdvės ir galimybių save realizuoti. Gyvenimas kartu ir nestovi vietoje, atstiranda naujų pažinčių ir pasiūlymų. Ne tik groju, bet ir rašau poeziją, kurią išleisiu“, – pasakojo garsi moteris.

Muziką ir kūrybą savo gyvenimo varikliu laikanti scenos atstovė sakė, kad kuriantis žmogus negali sustoti ir netobulėti, nekurti toliau ir daugiau. „Poeziją rašau seniai ir dar nežinau, kada ją išleisiu. Kol kas man dar rašosi ir neatradau tokios formos ar pavidalo, į kurį galėčiau sudėti visas savo eiles".

Pasiteiravus, ar tam įtakos neturėjo istoriniame seriale „Laisvės kaina" jos kurtas poetės Salomėjos Nėries vaidmuo, Jazzu patikino, kad ją įkvėpusių poetų buvo ir daugiau, tačiau S. Nėris – ne pati pirma.

„Rašiau jau nuo vaikystės ir kai kažkada paskaičiau savo poeziją geram bičiuliui Oskarui Koršunovui, jis pasakė, kad turiu išleisti knygą. Gerbiu jo nuomonę, o kartu pamaniau, kad tai yra visai nebloga idėja", - pasakojo žinoma moteris.

Pirmieji garsios atlikėjos eiles visuomet perskaito artimiausi žmonės ir vadybininkas Lauras Laučiūnas. Jo nuomone J. Arlauskaitė – Jazzu pasitiki, nes, kaip sako ji pati, Lauras ją puikiai pažįsta ir gali giliau suprasti eiles.

Žinoma dainininkė ir jos scenos kolega Leonas Somovas jau šiandien pasirodys Kaune, Nemuno saloje, o rugpjūčio 22 dieną jų pasirodymą išvys ir viliečiai, kuriuos atlikėjai kvietė susitikti Vilniaus universiteto Botanikos sode.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)