Mergaitės vardas kol kas nėra skelbiamas. Dar visai neseniai šokėja E. Straleckaitė DELFI pasakojo apie neštumą ir paskutinius jo mėnesius.

„Nemaniau, kad išnešioti kūdikį yra taip nelengva visomis prasmėmis: ir morališkai, ir fiziškai, – vos prieš savaitę pasakojo E. Straleckaitė-Daugėlė. – Tiesiog pradėjau dar labiau gerbti ir didžiuotis savo mama. Apskritai visoms mamoms jaučiu didžiulę simpatiją ir siunčiu šilčiausius linkėjimus. Tas jausmas sunkiai suvokiamas, jį galima tik pajusti."Šokių mokytoja ir anksčiau nebuvo linkusi kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą, tad vestuvės daugeliui jos gerbėjų buvo staigmena.

Žvarbų sausį susižadėjusi pora savo santykius Kauno rotušėje įteisino vasario viduryje. Iš karto po vestuvių pora nuskubėjo į oro uostą, iš kurio pakėlė sparnus į šiltus kraštus. Ten pora iškėlė dar vienas vestuves ir susituokė artimiausių šeimos narių apsuptyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)