J. Vaitkutė pasakojo, kad dažnai besilankydama šioje parduotuvėje nė nesitikėjo sutikti savo gyvenimo vyrą, tačiau viena naktis tapo lemtinga. Vienas kitą užkalbinę jauni žmonės greitai pradėjo susitikinėti.
Vos tik radę laisvą minutę po darbų jie skubėdavo į vis ilgėjančius pasimatymus, kol nusprendė visiškai nesiskirti. „Dar po pusmečio nusprendėme kartu ir dirbti. Dabar jis ne tik mano vyras, bet ir prodiuseris", – pasakojo laiminga nuotaka.

Tačiau pora išdavė, kad pačios vestuvės jiems nėra labai aktuali ar svarbi šventė. „Nesame didelių vakarėlių, juo labiau triukšmingų vestuvinių pobūvių mėgėjai. Pats vestuvių šventimas yra perdėtai sureikšmintas", – sakė S. Dikčius. Anot jų, vedybų jie panoro tik kaip natūralios santykių tąsos.
Draugystės nepakako, todėl atėjo laikas vestuvėms. Kadangi abu šou pasaulio atstovai nevartoja svaigalų, po ceremonijos neplanuoja ir vakarėlio. Vėliau jie ketina pavakarieniauti su artimaisiais ir visą dėmesį skirti tik vienas kitam.


„Juokinga kai ceremonijoje svarbiau yra suknelė, gėlės ar automobilis, o ne jaunavedžių meilė. Kai kurios vestuvės taip nutolsta nuo pačios esmės, kad visi kalba ne apie gražų santykį, o apie išleistus pinigus drabužiams ir kitiems ne tokiems reikšmingiems dalykams".

J. Vaitkutė pasirinko vyro pavardę ir tapo Vaitkute-Dikče. Po vestuvių pora ketina vykti į Portugaliją, kur abu lankysis pirmąkart, todėl norėdami kuo geriau pažinti šį kraštą kelionei pasirinko automobilį.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)