„Krioterapija yra vienas įdomiausių mano iki šiol išbandytų dalykų. Tik baimės buvo nuo galvos iki kojų pirštų! Kaip išsigandau, kai man pasakė, kad temperatūra toje kameroje nukrenta net iki 140 laipsnių pagal Celsijų, nes labai nemėgstu šalčio", - pasakojo atlikėja.
Simona Milinytė
Jungtinėse Amerikos valstijose vis populiarėjanti terapija padeda pašalinti fizinį skausmą. Patyrusi traumą atlikėja šiuo alternatyviu būdu stengiasi įveikti skausmą kaklo ir nugaros srityse. Dabar kas 3 - 4 kartus per savaitę ji ryžtasi šalčio procedūrai.


„Vėliau einu pas kineziterapeutus. Labai noriu kuo greičiau atsikratyti skausmo, todėl intensyviai tęsiu gydymą, kol nebeliks skausmo nugaroje ir kakle. Tai labai apriboja judesius, darbus. Labai tikiuosi, kad bent šaltis padės. Galiausiai, niekada negalvojau, kad į tokį stingdantį šaltį kada eisiu savo noru", - nusijuokė šou pasaulio atstovė.

Simona Milinytė
Simona neslepia ir to, kad greičiau sveikti jai padeda žinomo airių aktoriaus Devono Murray dėmesys. Jos bičiulis ją lankė Los Andžele kaip tik tuo metu kai įvyko nelaimė. Panašu, kad po jos jaunuoliai tapo tik dar artimesni.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)