Pati, būdama moksleive, Paula papasakojo apie savo vasaros atostogas, pasidalijo ateities svajonėmis, įvardijo, ko trūksta Lietuvai, kad jaunimas neemigruotų ir atskleidė keletą neįtikėtinų faktų apie save.

Laidoje Paula atviravo, kad vasara jai šiemet visai kitokia: „Aš turiu nemažai darbų – vyksta visokie filmavimai, interviu, taip pat vyksta „Lietuvos balso“ filmavimai, kuriems aš intensyviai ruošiuosi, dainuoju, repetuoju“.

Atlikėja atskleidė, kad spėja ne tik intensyviai dirbti, bet ir skirti laiko poilsiui: „Visiškai neseniai aš buvau Labanoro girioje, tai buvo mano kūrybinės atostogos, per kurias aš labai daug kūriau ir manau, kad ta savaitė pagimdė daug gražių kūrinių, kuriuos, tikiuosi labai greit išleisti“.

Šiemet apie Paulą daugelis sužinojo iš nacionalinių „Eurovizijos“ atrankų, kuriose ji puikiai pasirodė, tačiau laidos vedėjui iškilo vienas klausimas – ar neteko atlikėjai namų darbų ruošti užkulisiuose?

„Užkulisiuose niekada neruošiu pamokų, man būtų per daug painiavos. Iš tikrųjų, praleidau daug pamokų, bet man padeda žmonės, kurie sako, kad turiu planuoti savo laiką, tai aš taip ir darydavau“, - pasakojo atlikėja.

Ne paslaptis, kad daugelis jaunų žmonių palieka Lietuvą ir renkasi gyvenimą svetur, todėl Danielius pasiteiravo Paulos, ko trūksta mūsų šaliai, kad tokie jauni žmonės kaip ji, liktų gyventi čia?

„Kai aš išvažiuoju į Angliją, kur praleidžiu daug laiko, tai man trūksta Lietuvoje šypsenų, laisvumo, atsipalaidavimo, gebėjimo reikšti savo mintis taip, kaip nori ir jaustis, kaip nori, rengtis, kaip nori, nebūti kritikuojamam“, - prisipažino mergina.

Kiekvienoje „8ToGo“ laidoje žinomiems žmonėms tenka nuoširdumo ir greitos reakcijos reikalaujantis iššūkis – dešimties klausimų turas, kuriuose atsakymais stebisi net patys pašnekovai.

Paulai teko pasukti galvą, į kokias keisčiausias situacijas jai tenka patekti dėl savo populiarumo, prisiminti savo didžiausias baimes, prisipažinti, kokį žinomą žmogų mielai pakviestų į pasimatymą, papasakoti apie savo pirmąjį pasimatymą, įvardinti, ko niekada nedarytų vardan populiarumo ir atskleisti dar keletą asmeninių detalių, kurios nustebins ne vieną.

Visą interviu su Paula ir netikėtus jos atsakymus į dešimt provokuojančių klausimų išgirsite pasižiūrėję naujausią moksleivių laidą:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)