Pranešimą apie įvykį policijos pareigūnai gavo 20 val. 35 min. Apie įvykį pareigūnams pranešė pats Alfas.

Autoįvykio metu susidūrė trys automobiliai – „Volkswagen“, „Nissan“ bei „Porsche“. Nors automobiliai buvo nemenkai apgadinti – žmonės nenukentėjo.

Po įvykio VMG („Virtuvės mitų griovėjai“) įkūrėjui ir vadovui A. Ivanauskui ir kitiems eismo įvykio dalyviams neprireikė policijos pareigūnų pagalbos, jie draugiškai supildė įvykio deklaracijas.

Alfas Ivanauskas pateko į avariją

A. Ivanausko „Porsche“ po įvykio buvo išgabentas autovežiu. Nuo smūgio stiprumo automobilyje iššoko oro pagalvės.

DELFI žiniomis, autoįvykio kaltininkas – Alfas. Jis, važiuodamas šalutiniu keliu, nepastebėjo kito, pagrindiniu keliu važiavusio, automobilio.

Pats virvuvės virtuozas Alfas pripažįsta savo kaltę.

Tiesa, vietiniai gyventojai pasakojo, jog šioje sankryžoje jau įvyko ne vienas įvykis. Esą prieš pat sankryžą esantį „Stop“ ženklą užstoja įsikerojęs medis. Jo galimai nepastebėjo ir A. Ivanauskas.

Po įvykio A. Ivanauskas su kitais eismo įvykio dalyviais ne tik draugiškai užpildė deklaracijas, bet ir pasidarė kelias asmenukes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (299)