„Kviečiu poną Verygą į sportinę dvikovą. Šiandien per TV pamačiau ministerį kalbant apie cukrų ir jo apmokestinimą. Ministras pastoviai kalba apie mūsų visų sveikatą. Alkoholio ribojimai, cukraus ribojimai – viskas, kad tik mums būtų geriau.

„Gerbiamas“ Veryga, kviečiu jus su manimi pasivaržyti bėgant 400 metrų. Matydamas už ką ir kaip jūs kovojate spėju, kad negeriate, saldžiai nevalgote ir esate žiauriai sveikas ir laimingas.

Kviečiu jus jums patogiu metu pasivaržyti su manimi bėgant 400 metrų distanciją. Pažiūrėsime, kuris iš mūsų sveikesnis. Jūsų žiniai, aš mėgstu gerti alų po futbolo varžybų, vynu užgerti gerą kepsnį, naktiniame klube įkalti tekilos, ryte geriu saldintą arbatą, valgau ledus ir kartais labai užsimanau cukraus vatos, bet susilaikau. Taip pat matau, kad jūs esate dviem metais už mane jaunesnis, kas leidžia man manyti, kad dar tikrai turite jėgų. Po bėgimo aptarsime nuo ko prasideda žmogaus sveikata. Norėdamas jus motyvuoti siūlau sandėrį“, – rašė L. Zareckas.

Žinomas vyras rašė, kad, jei A. Veryga 400 metrų distanciją įveiks greičiau nei pats L. Zareckas – jis pasižada atsisakyti alaus po futbolo varžybų ir treniruočių, ir savaitę stovėti prie Seimo su plakatu „Alus yra blogis“.

„Jei bėgimą laimiu aš, man iš jūsų nieko nereikia. Tiesiog vardan savęs pasistenkite susidėlioti gyvenimą taip, kad kalbant prieš TV kameras (kaip šiandien) neatrodytumėte kaip sergantis, karščio kamuojamas nesveikas, bet vis dar jaunas žmogus“, – rašė L. Zareckas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (388)