Vaizdo klipe filmavęsis O. Gasanovas iki lėktuvo vyko profesionalaus lenktynininko A. Juknevičiaus automobiliu.

Vyras pasakojo, kad didžiausią įspūdį jam paliko pamatytos transporto priemonės – lenktyninis automobilis ir lėktuvo piloto kabina.

Tuo tarpu vaizdo klipe taip pat filmavęsis Mantas Katleris juokavo, kad pasitaikė puiki komanda, tad darbai vyko sklandžiai. „Gerai dirba komanda, prie mano nesąmonių prisitaikė. Aš, kai vaidint nemoku, tai ne iš pirmo karto išeina, tai nieks nepyko“, – juokėsi M. Katleris.

Pasidomėjus, ar Mantas – nuoširdus krepšinio fanas, vyras teigė, kad nesidomi užsienio krepšinio lygomis, tačiau nepraleidžia nė vienų Lietuvos rinktinės varžybų.

M. Katleris nėra ir iš tų, kurie aršiai kovoja dėl komandos: „Aš ne tas, kur ginčijasi ar mušasi su kitu žmogumi, nes jis už kitą komandą serga. Gerbiu kito nuomonę, mane būtų sunku išprovokuoti peštynėms dėl krepšinio.“

Tiesa, M. Katlerio mylimoji pasakojo, kad žinomas vyras visgi nevengia pašūkauti prie TV ekrano, o prie jo pora mėgsta sėsti su didžiule draugų kompanija.

Eilinių krepšinio rungtynių nežiūri ir A. Juknevičius, tačiau prie televizijos ekrano lenktynininkas vengia sėsti su draugais. Vyrą dažniausiai sudomina tik Lietuvos rinktinės žaidimas. Tačiau žiūrėti rungtynes A. Juknevičius dažniausiai renkasi vienas arba su artimu draugu ar drauge: „Aš labai išgyvenu ir pergyvenu. Jei mano gyvenimas patrumpėjo, tai tik dėl krepšinio rungtynių... Aš rėkiu, šaukiu...

Į viešas vietas neinu žiūrėti, nemėgstu alaus, mėgstu žiūrėti pats ir pats „išsikrauti“. Mane erzina visokios kvailos emocijos aplink, o mano emocijos gal aplinkiniams irgi kvailai pasirodytų, nes aš tikrai emocingai reaguoju, mėgstu rėkauti, komentuoti, tad man tada geriau žiūrėti vienam ar su kokiu artimu žmogumi, nes aš tada niekam netrukdau ir man niekas netrukdo“, – juokėsi lenktynininkas.

Projekto „DELFI fanų lėktuvas“ klipe nusifilmavusios įžymybės jau laukia rugsėjo 8-ąją įvyksiančio skrydžio. Prie jų prisijungs ir daugiau žinomų šalies veidų. Praleisti savaitgalį Stambule, palaikant Lietuvos rinktinę Europos vyrų krepšinio čempionate kartu su ryškiausiomis pramogų ir sporto žvaigždėmis gali kiekvienas norintis. Kaip tai padaryti, sužinosite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)