Saule besimėgaujanti I. Stumbrienė turėjo progą pademonstruoti ir didžiulę maudymosi kostiumėlių kolekciją.

Tobulu kūnu pasigirti galinti moteris įsiamžino dėvėdama įvairiausius maudymosi kostiumėlius.

„Tiksliai negaliu pasakyti, kiek turiu maudymosi kostiumėlių. Kiekvieną sezoną mėgstu atsinaujinti, atsižvelgdama į mados tendencijas ir planuojamas keliones“, – DELFI sakė I. Stumbrienė.

Moteris pasakojo, kad rinkdamasi naują maudymosi kostiumėlį visuomet atkreipia dėmesį į kokybę, modelį, patogumą bei spalvas.

„Didžioji dalis mano maudymosi kostiumėlių yra „Victoria's Secret“. Jie pasižymi ne tik puikia kokybe ir modeliais, bet ir galimybe išsirinkti iš įvairiausių spalvų. Šiais metais įsigijau juodą maudymosi kostiumėlį iš „Agent Provocateur“. Tai buvo savotiška naujiena mano garderobe.

Taip pat itin džiaugiuosi ir specialiai pagal mano figūrą ir pageidavimus sukurtu rankų darbo maudymosi kostiumėliu su perlais ir kutais, kurie itin tiko laukinėje Malaizijos gamtoje“, – pasakojo I. Stumbrienė.

Moteris išdavė, kad šiemet įsigijo ir keletą vientisų maudymosi kostiumėlių. „Jie šiuo metu užima mados tendencijų aukštumas“, – šypsojosi I. Stumbrienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (428)