Į namą arčiau centro išsikraustanti šeima pasirinko kiek didesnį būstą. „Jį pasirinkome ir dėl vaiko, ir dėl to, kad mano darbas arčiau, tiek teatras, tiek televizija“, – sakė D. Siaurusaitis.

Aktorius atskleidė, kad naujojo namo ieškojo gana ilgai – paieškos užtruko maždaug pusę metų.

„Šį namą nusipirkome per mėnesį, o naujo ieškojome ilgai. Nežinau, gal reikalavimai padidėjo, gal pasiūla mažesnė nei tada buvo, bet dabar ieškojome žymiai ilgiau“, – pasakojo D. Siaurusaitis.

Paklaustas, ar negaila palikti namo, kuriame praleido beveik dešimtmetį, aktorius neslėpė, kad persikraustyti gana sunku: „Šiek tiek sunku palikti namą, Linai gal net labiau, nes kol tuos devynerius metus čia gyvenome, tai mes daug investavome ne tik finansiškai, bet ir savo darbo bei širdies daug įdėjome.“

Aktorius pasakojo, kad namo kieme esantį kubilą jis su draugų pagalba turėjo tiesiog įridenti pro vartus, nes privažiuoti nebuvo įmanoma.

„Kieme auga ir kriaušė, žemuogės, braškės, šilauogių prirenkame gal 10 litrų per sezoną, auga visokios prieskoninės žolės... Visada pykstu, kai Lina nori pasodinti kokį augalą, nes man tada žolę pjauti ne tiesiom linijom reikės“, – juokėsi D. Siaurusaitis.

Džiugas Siaurusaitis

Kaimynų aplink namą – nedaug, o artimiausiems aktorius negaili gerų žodžių.

„Kaimynai fantastiški. Ilgą laiką šalia esantis namas buvo nuomojamas, o dabar įsikėlė nauji savininkai. Jauna, graži šeima, inteligentiški žmonės. Privatumo čia daugiau negu reikia, aplink pievos, miškas, upė“, – sakė žinomas vyras.

Džiugas neslepia, kad ir pats niekada nebūtų pagalvojęs, kad gyvens šiame rajone.

„Kažkaip visus traukia į Bajorus, Tarandę ar Riešę nors atstumas tas pats. Mums kaip tik norėjosi toliau nuo civilizacijos ir galvojome pirkti butą ir sodybą, o čia kaip du viename. Dabar susisiekimą palengvino atsiradęs aplinkkelis.

Kai važiavau apžiūrėti šio namo, tai galvojau – tikrai ne. Man tėvas zyzė kelias dienas, kad nuvažiuočiau pažiūrėti, o aš nenorėjau. Maniau, kad čia toli, kažkoks nepažįstamas rajonas... Bet atvažiavus iškart įsimylėjau šitą namą“, – prisiminė D. Siaurusaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)