Dar savaitgalį internete pasklido vaizdo įrašas, kuriame Ruslanas Kirilkinas užfiksuotas miegantis. Vyras miegodamas lietė intymiausias kūno vietas.

Pirmadienio naktį pats R. Kirilkinas pasidalijo vaizdo įrašo stop kadru ir piktinosi jo paviešinimu.

„Ilgiau tylėti nebegaliu. Ryt bus sudėti visi taškai ant... Joks TV kanalas, projektas ar žmogus neturi teisės žeminti žmogaus orumo“, – rašė R. Kirilkinas.

Galiausiai atlikėjas išplatino pranešimą spaudai, kuriame teigė, kad sutikimo jį filmuoti ištisą parą jis nedavė, o po pasirodžiusio vaizdo įrašo jis nebegali išeiti į gatvę ir yra priverstas atšaukti koncertus.

„Jokio sutikimo platinti savo atvaizdą, t.y. filmuoti save 24 valandas 7 dienas per savaitę visose TV laidos filmavimo patalpose ir vietose be išimčių ir tai transliuoti, laidos prodiuseriams UAB „TYMDRYM“ aš nedaviau.

O visi kiti projekto dalyviai (išskyrus mane) yra pasirašę su laidos „2 barai“ projekto dalyvio sutartis, kuriose viename iš punktų yra numatytas laidos dalyvio besąlygiškas sutikimas būti tiesiogiai ar netiesiogiai filmuojamam bei transliuojamam visose laidos filmavimo patalpose, ar kitose filmavimo vietose be išimčių visą laidos filmavimo laikotarpį.

Kaip minėjau, jokios sutarties aš nepasirašiau, su minėta nepertraukiamo filmavimo sąlyga nesutikau, į projektą dalyvauti atėjau laidos prodiuserių iniciatyva bei jų prašymu, manydamas ir pagrįstai tikėdamasis (kadangi iki šiol dalyvavau tik muzikiniuose projektuose), jog visas 24 val. per parą ir juolab miego metu mano filmavimas nebus vykdomas“, – rašė R. Kirilkinas.

Atlikėjas teigė, kad situacija yra tokia bloga, kad jis nė nebegali išeiti į gatvę: „Susidariusi situacija yra tokia, kad bijau pasirodyti viešumoje, esu priverstas užsidaryti tarp keturių sienų, atsisakyti iš anksto suplanuotų koncertų bei renginių, jaučiuosi nesaugus bei pažemintas.“

DELFI primena, kad šią situaciją jau komentavo ir realybės šou prodiuseris Dominykas Kubilius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (460)