„Vyras pasveikino iš tiesų įspūdingai, o vakare važiuosime visi trys su sūneliu - mūsų keturių metų kartu rezultatu į mėgstamą restoraną", - pasakojo žinoma moteris.

Ji išdavė, kad į šeimos šventes žiūri gana paprastai ir dovanų pernelyg ilgai neplanuoja. „Ką tuo metu sugalvojame, taip ir padarome. Šįkart vyras sumanė mane pasveikinti būtent taip. Tai buvo dagiau jo iniciatyva. Ir gėlės, ir vakarienė. Paprašė manęs tik pasipuošti. Daugelis vyrų tokias datas pamiršta, o mano vyras kitoks. Turbūt man tikrai labai pasisekė", - nusijuokė pašnekovė.

Oksana manė, kad dėl darbų, kasdienių rūpesčių ir neseniai buvusio sūnaus gimtadienio Simas neparuoš jokios ypatingos dovanos, tačiau liko maloniai nustebinta. Pasiteiravus, kokią staigmeną ji paruošė vyrui, moteris išdavė, kad nespėjo sugalvoti nieko netikėto, todėl vakarienė taps jos dovana.

Anot O. Pikul-Jasaitienės, per visus šiuos metus drauge ne viskas buvo rožėmis klota, tačiau jie tapo tik dar artimesni vienas kitam. „Vis dar mokomės būti kartu ir gerbti vienas kitą".