Panašu, kad atlikėja gyvena išties dramų ir skandalų kupiną gyvenimą. Praėjusiais metais Mios gimtadienio šventę temdė asmeninės dramos, kuomet manyta, kad jos santuoka ėmė irti. Savo feisbuko paskyroje moteris netgi pakeitė santykių statusą į „neįsipareigojusi“.

Vėliau viename interviu Mia pasakojo, kad statusą pakeitė tiesiog netyčia.

„Per klaidą pakeičiau statusą, nesuprasdama, kad tai kitiems žmonėms turi didelę svarbą. Bet man tas statusas tolygus niekam“, – sakė V. Pilibaitytė-Mia ir patikino, kad atsižvelgti į jos statusą socialiniame tinkle tikrai neverta. Esą jis – bereikšmis.

Visgi, galiausiai moteris atsivėrė ir papasakojo, kad poros santykius iš tiesų krėtė negandos, tačiau jų šaltinis – žlugęs jųdviejų restoranas „Pepe“.

„Buvo daug dvejonių, ar tai tikrai mano žmogus, bet vėliau suvokiau, kad tai tėra verslo, o ne mūsų santykių problema. Daug žmonių išsiskiria kartu kurdami verslą, o mes šį išbandymą jau praėjome“, – sakė Mia.

Dar šių metų pradžioje atlikėja atvirame interviu pasakojo, kad pastarieji dveji metai jai buvo tarsi pragaras, kalbėjo apie pasiektą dugną ir emigraciją.

Atrodė, kad didžiausi moters sunkumai jau liko praeityje, tačiau šiemet Mios gimtadienį temdo ir vyro sveikatos sutrikimai. Dar savaitgalį N. Antanavičius buvo išvežtas į ligoninę, kur jam atlikta operacija.

Dieną prieš gimtadienį atlikėja DELFI sakė, kad laiko sau ji visai neturi.

„Dabar aš kaip Motina Teresė. Apie save dabar tikrai nėra kada galvoti“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)