„Šventė buvo nuostabi ir, žinote, sūneliui augant rūpesčiais taip pat keičiasi. Negaliu pasakyti, kad jie didėja, bet tampa vis įdomesni. Smagiausia, kad Dominykas vis bando komunikuoti, rodyti savo norus ir charakterį. Vis ryškėja, koks jis. Auga labai bendraujantis ir guvus berniukas.

Tiesa, kažkokių ypatingų norų neišgirdome. Jis neturi jokių prašymų ir labiausiai džiaugiasi kai artimiausi žmonės šalia", - apie sūnų su pasididžiavimu kalbėjo šou pasaulio atstovė.

Oksana Pikul-Jasaitienė
O. Pikul - Jasaitienė pasakojo, kad organizuojant sūnaus šventę svarbiausia jai buvo jaukumas, patogumas ir jam bei draugų vaikams skirtas mažylių žaidimų kambarys. „Ne ką mažiau svarbus buvo ir privatumas. Svarbiausia, kad vaikai galėjo saugiai žaisti, smagiai praleisti laiką".
Oksana Pikul-Jasaitienė
Pasiteiravus, ar atlikėja augant pirmagimiui neplanuoja ir daugiau atžalų, žinoma moteris tik nusijuokė: „Kol kas tokių planų tikrai nėra".
Oksana Pikul-Jasaitienė
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)