„Aplinkoje, kurioje aš gyvenu, koncertuoju ir dirbu alkoholis yra vartojamas be saiko. Pastebėjau, kad ir pati ėmiau vis dažniau atsipalaiduoti su vyno taure. Taip kovoti su išgyvenamu stresu. Dabar jaučiuosi brandesnė, išmintingesnė ir tarsi pradedanti naują gyvenimą. Priklausomybių neturėjimas suteikia laisvę, kurią aš dievinu“, - pasakojo pašnekovė.

Anot Raimondos, šou pasaulyje, kuriame apstu bohemiško gyvenimo būdo, nemažai žmonių vartoja ne tik alkoholį, bet nevengia ir lengvų narkotikų. „Stengiuosi atsisakyti to ne todėl, kad būtų sunku vartoti saikingai, bet tai visada yra šalia. Kartais atrodo, kad nėra kitų laisvalaikio praleidimo būdų, o kartu, kadangi esu kūrybinga asmenybė, tai man sukelia depresyvias mintis.

Turiu pakelti didelę atsakomybę ir išgyvenu didelį stresą. Visada reikia pasirodyti gerai, viską spėti ir panašiai. Taip ir daugelis alkoholį vartoja net negalvodami, kad tai nesveika ar negerai. Manau, kad man tai bus proga išmokti leisti laisvalaikį kitaip. Ir nors neturiu didelio palaikymo, man sekasi tikrai neblogai. Sunkiausia buvo visiems pasakyti, kad nuo šiol man nė nesiūlytų taurės“.

Iki išmoks mėgautis alkoholiniais gėrimais saikingai R. Masiulytė – Ramchurn nusprendė priimti drastišką sprendimą ir neišgerti nė lašo. Su stresu šiandien ji kovoja medituodama ir sportuodama, o mėgstamą vyną pakeitė karštos kavos puodeliu. Pašnekovė džiaugiasi ir vyro palaikymu. Pradėti gyventi sveikiau – jų bendras sprendimas.