K. Kerbedžio jaunėlė dukra ištekėjo už 17 metų vyresnio išrinktojo, pianisto Remigijaus Sabaliausko (37 m.). Iš balto „Hummer“ limuzino jaunoji išlipo vilkėdama ilgą perlų spalvos suknelę. Jaunikis pasirinko klasikinį juodą kostiumą, o savo įvaizdį pagyvino vaiskiai raudona varlyte.

Jaunosios tėvas K. Kerbedis į sostinės civilinės metrikacijos skyrių neatvyko. Tiesa, kalbėta, kad atlikėjas dalyvaus vėlesnėje tuoktuvių dalyje.

Pirmojoje vestuvių ceremonijos dalyje nepasirodė ne tik jaunosios, bet ir jaunikio tėvai. Džiaugsmingą akimirką kartu su pora minėjo tik artimiausi bičiuliai, tarp jų – ir atlikėjas Aras Vėberis kartu su vasarį jam sūnų padovanojusia mylimąja Martyna Kerbedyte.

Po tuoktuvių K. Kerbedytė kategoriškai atsisakė bendrauti su žiniasklaida.

Iki lemtingo šeštadienio ryto K. Kerbedytė spėjo atšvęsti ir savo mergvakarį. Jauna moteris keliais kadrais pasidalijo savo „Instagram“ paskyroje. Kartu su bičiulėmis ji pramogavo Vilniuje įsikūrusiame nuotykių parke.

Konstancija – jauniausia K. Kerbedžio atžala. Atlikėjas taip pat turi du sūnūs: Tadą ir Kasparą. Sūnui Tadui, gyvenančiam Didžiojoje Britanijoje, visai neseniai gimė dvyniai.

K. Kerbedytės ir R. Sabaliausko vestuvės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (233)