Surengtoje atvirų durų dienoje po skaidriu lietsargiu slėpėsi žinoma stilistė ir žurnalo redaktorė Agnė Jagelavičiūtė, kieme dūko TV laidų vedėjo Žygio Stakėno šeima, vaikams skirtas pramogas išbandė prodiuserė ir renginių organizatorė Elena Puidokaitė su dukra Saule.

Pasak šventės šeimininkės Renatos Polujanskienės, jau visai netrukus šioje Vilniaus centro dalyje pradės bruzdėti naujakuriai, greta įsikurs mažieji verslo biurai, žalioji zona – parkas, o šio rudens pradžioje vilniečius nudžiugins stilingo ir aukštos kokybės garstronominio turgaus „Uptown Bazaar“ atidarymas.

Uždaru, jaukiu ir profesionaliai saugomu kiemu bei architektų apgalvota žaidimų aikštele vaikams ir sporto vieta jų tėvams džiaugėsi susirinkę svečiai bei būsimi gyventojai. „Tokios žaidimų aikštelės stebina ir suaugusius. Neįtikėtinas kontrastas nuo tų, kurias pamename iš sovietmečio“, – komplimentų naujai vietai negailėjo Žygis Stakėnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)