„Tu nuostabi, kaip šitas rytas. Tu amžina, kaip mūsų naktis“, – „Instagram“ tinkle keliomis savo mylimosios nuotraukomis pasidalinęs rašė E. Dragūnas.

Prieš kelias savaites Egidijus taip pat „Instagram“ tinkle atskleidė, kad šalia jo – nauja mylimoji. Tąkart jis paviešino miegančios merginos nuotrauką. Netrukus paaiškėjo, kad ji – modelis Kotryna Kozlovaitė.

Su „Baltic Model Management“ agentūra dirbanti Kotryna modelio darbą dirba ne tik Lietuvoje, bet ir Vokietijoje, Ispanijoje bei Italijoje.

DELFI primena, jog liepos 8-ąją E. Dragūnas Klaipėdoje surengė grandiozinį koncertą, kurio metu taip pat kalbėjo apie meilę.

Daug su publika bendravęs E. Dragūnas koncerto metu ne kartą sveikino visus savo gerbėjus ir prašė kelti rankas kuo aukščiau, šėlti kartu. „Gyvenkite dėl meilės“, – gerbėjams linkėjo romantiškai nusiteikęs atlikėjas.

Panašu, kad garsus vyras jaučiasi iš tiesų laimingas ir įsimylėjęs. Koncerto užkulisiuose buvo kalbama, kad čia jo laukia mylimoji Kotryna Kozlovaitė ir sūnus, kurie jį ir atlydėjo į Klaipėdą.

Grandiozinio koncerto Klaipėdoje akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (231)