„Nusikirpti plaukus buvo spontaniškas sprendimas, kaip ir nusidažyti juos mėlyna spalva. Kažkada tikriausiai atsisakysiu ir mėlynos plaukų spalvos. Neplanuoju tokių dalykų ir ilgai nesvarstau", - nusijuokė Monika.
Monika Pundziūtė

Tačiau pasikeisti šukuoseną ją privertė ne pokyčiai asmeniniame gyvenime, o nerimas prieš solinius koncertus. Tad norėdama nukreipti mintis nuo darbų ji ir ryžosi pokyčiui.

„Trumpų plaukų dar nesu turėjusi, bet kartu ir nebijojau jų nusikirpti. Tiesa, kiek skaudėjo širdį kerpant, bet nesu iš tų žmonių, kuriems plaukai reiškia labai daug. Prižiūrėti plaukai, nesvarbu kokio ilgio, atrodys gražiai. Tereikia tam skirti apie 15 minučių ryte. Neišgyvenau dėl to, kaip atrodysiu, nes baisiausia vis dėlto yra būti nuobodžiu pačiam sau", - pasakojo žinoma mergina.
Monika Pundziūtė

Priauginti plaukus Monikai teko po to kai nusidažė plaukus mėlynai ir nusikirpo ilgai puoselėtas ilgas kasas. Atlikėja juokauja, kad iš pradžių norėjosi tokio pačio ilgio plaukų, o dabar tiesiog norėjosi pasikeisti, todėl ši šukuosena padės tai įgyvendinti su kaupu, mat tenka mokytis prižiūrėti trumpus plaukus.
Monika Pundziūtė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)