– Julija, ar tiesa, kad jūs su Žilvinu Tratu susitaikėte ir vėl esate kartu?

– Taip. Mes kartu, kaip ir turėtų būti. Mes juk turime dukrelę, kuri mus sujungė visiems laikams (šypsosi, - aut. past.). Kalbant apie mūsų santykius, mes abu esame jauni ir gyvename labai intensyvų bei dinamišką gyvenimą. Nuolatiniai skrydžiai, miestas keičia miestą, o šalis šalį. Džeimsas (taip Julija vadina Ž. Tratą, - aut.past.) labai daug dirba ir filmuojasi užsienyje. Mes susitinkame vos tik leidžia aplinkybės ir galimybės ir toks santykių formatas tinka mums abiems.

#tomford ❤ #папуля❤️ #lukeriya1year #😈

Публикация от Yulia Lubichanskaya Sarkisova (@yulia_lubichanskaya_sarkisova) Июн 28 2017 в 10:43 PDT

– O kaip laikosi jūsų jauniausioji dukrelė?

– Lukerija yra mūsų mažoji princesė. Mūsų planetos centras ir bendras dėmesio centras. Ją supa visos šeimos meilė ir, žinoma, jos tėčio dėmesys ir meilė. Jis visuomet palaiko ryšį, žino, kaip sekasi dukrelei ir iš visų pasaulio kampelių parveža jai pačių geriausių dovanų.

Самые сладкие булки 👻#папа❤️ #Лушик❤ #dubai❤#мойперожочек☝🏻

Публикация от Yulia Lubichanskaya Sarkisova (@yulia_lubichanskaya_sarkisova) Янв 18 2017 в 5:36 PST

– Kokie iš tiesų yra jūsų santykiai? Jūs esate pora?

– Šiuo metu mūsų santykiai yra harmoningi. Įterpti mūsų gyvenimus į standartinį formatą neįmanoma, o, galiausiai, ir nereikėtų. Mes kartu leidžiame laiką tiek, kiek galime ir kiek norime be būtinybės pasinerti į buitines problemas. Mūsų meilės valtis į buitį tikrai neatsimuš.

Family dinner 😇#merrychristmas❤️🎉🎅🏼 #litva🇱🇹 #happiness #❤😚❤

Публикация от Yulia Lubichanskaya Sarkisova (@yulia_lubichanskaya_sarkisova) Дек 25 2016 в 11:39 PST

– Neseniai jūsų šeimoje atsirado ir dar vienas naujas narys – našlaitis Kuzma. Kodėl norėjote jį įsisūnyti?

– Taip. Tai tiesa. Ne taip seniai mūsų šeimoje atsirado Kuzia. Jis stebėtinai geras ir šviesus berniukas, nepaisant to, ką jam teko ištverti gyvenime. Kaip tokio amžiaus vaikui, jam teko ne vienas sunkus išbandymas. Tai nebuvo planuotas žingsnis. Greičiau jau spontaniškas sprendimas. Tiesiog negalėjau pasielgti kitaip. Niekada negalėčiau pasakyti „išeik" vaikui, kurio niekas kitas nelaukia.

В гости к любимой @nataliabychkova_shustorovich ❤ #moscow #подруга❤

Публикация от Yulia Lubichanskaya Sarkisova (@yulia_lubichanskaya_sarkisova) Июн 25 2017 в 10:23 PDT

– Kaip į tai reagavo jūsų vaikai?

– Šiandien aš esu laiminga, kad mūsų šeima tapo didesnė ir taip netikėtai mano gyvenime atsirado jau suaugęs sūnus. Vaikai jį labai myli ir gerbia, klauso jo nuomonės, patarimų, kreipiasi pagalbos. Ir tai abipusė pagarba ir bendravimas.

– Minėjote, kad netrukus atskrisite į Vilnių. Ar šis vizitas susijęs su Žilvinu?

– Taip. Tai tiesa. Tikrai šiandien atvyksiu į Vilnių. Neseniai baigiau remontuoti savo naująjį butą ir jau nekantrauju pakviesti visus savo draugus iš Lietuvos ir giminaičius į įkurtuves. Vėliau mes su Žilvino mama, seserimi ir giminaičiais, visa didelė šeima, išvyksime į Palangą pailsėti. Su manimi į Lietuvą kartu atskris ir jaunesnysis sūnus Niki bei Lukerija. Na, žinoma, ir bičiuliai.