„Jau ne pirmą kartą šiais metais esame Palangoje, ypač kai aplink yra koncertų. Šįkart atvykome vakar, išvyksime sekmadienį, – pasakojo A. Vėberis. – Apsistojame Palangoje, o aš važinėju į koncertus ir taip derinu atostogas su darbu. Tuo tarpu žmona ir sūnus poilsiauja čia. Tiesa, dar ne sezono metu balandį puikiai praleidome laiką Palangoje.“

Pasidomėjus, ar oras šiuo metu Palangoje palankus vasariškoms pramogoms, šis šyptelėjo, kad oro temperatūra pranoko lūkesčius. „Dabar net ir karšta. Vis tikrinome orų prognozes ir tikėjomės gerų orų, nors būtume atvykę bet kokiu atveju“, – kalbėjo pašnekovas.

Aro ir Martynos sūneliui dar nėra nė pusmečio, tačiau Aro teigimu, mažylis džiaugiasi tokia aplinka ir viską tyrinėja žvilgsniu. „Sūnui labai patinka judėti, važiuoti, vis kažką žiūrėti. Tikrai nėra taip, kad gulime paplūdimyje. Stengiamės išnaudoti laiką, daug vaikščioti ir gyventi judant, – pasakojo A. Vėberis. – Dabar man svarbiausia, kad vaikas būtų laimingas. Jis džiaugiasi, šypsosi yra laimingas ir tai svarbiausia. Dabar jo toks amžius, kad viskas įdomu, viską reikia ragauti, pamatyti iš arčiau, paliesti.“

Tiesa, jau spalį visa šeima ketina kelti sparnus ir pailsėti lietuvių itin pamėgtoje Tenerifėje. „Bus mūsų gyvenime ir Turkija, ir saulė, bet vaikelis dar per mažas tolimoms kelionėms. Spalį planuojame vykti į Tenerifę. Sūnaus amžius koreguoja ir mūsų atostogų planus. Jis – mano pasaulio centras“, – užtikrintai kalbėjo daininikas.

Beje, nors pastaruoju metu oras Palangoje išties vasariškas, iki šiol retai tuo buvo galima pasigirti. Vis dėlto, A. Vėberio tai neišgąsdino – jis jau išbandė Baltijos jūros vandens temperatūrą. „Maudymosi sezoną atdariau dar prieš mėnesį. Vanduo tikrai buvo šaltas. Martyna prisibijo. Galbūt pavyks į vandenį įlysti rytoj ar sekmadienį“, – planavo pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)