Šiek tiek po vidurdienio prie Senosios Varėnos bažnyčios pradėjo būriuotis svečiai: Adas Juškevičius su žmona Simona, Martynas Pocius su žmona Viktorija, Vytenis Čižauskas su žmona Judita, Tautvydas Sabonis, Liucina ir Tadas Rimgailos, Justė Starinskaitė bei Tadas Bulotas ir daugelis kitų.

Į šventę visi kartu atvyko ir Mindaugo bei Eglės tėveliai.

Šventės svečiai rinkosi klasikinius kostiumus, o viešnios puošėsi vėlyje besiplaikstančiomis, ryškiomis ar klasikinėmis suknelėmis, kostiumėliais.

Martyno Pociaus žmona Viktorija šventei pasirinko tamsiai raudoną suknelę žemiau kelių, per liemenį surištą tokios pat medžiagos kaspinu, o štai Vytenio Čižausko žmona Judita pasirinko šviesiai rausvą kostiumėlį su ilgomis kelnėmis.

Tiesa, vos prieš kelias dienas, liepos pirmąją, Vytenis Čižauskas su Judita į bažnyčią žengė kaip jaunieji. Jiedu susituokė Jiezno bažnyčioje.

Svečiai renkasi į Mindaugo Kuzminsko ir Eglės Andreikaitės vestuves Senosios Varėnos bažnyčioje:

Niujorko „Knicks“ klubo puolėjas M. Kuzminskas ir E. Andreikaitė vestuves Senojoje Varėnoje surengė po šešerių metų draugystės. Pora susižadėjo po penkerių metų, praėjusių metų liepą.

Tuoktuves Senojoje Varėnoje krepšininkas pasirinko neatsitiktinai – čia, netoli Varėnos, vienkiemyje, yra įsikūrusi jo močiutė, kurią jis lanko kiekvienų vasaros atostogų metu.

Vestuvių dieną Senosios Varėnos bažnyčią dekoratorės išpuošė dirbtinių baltų gėlių žiedais, nutiesė raudoną kilimą.

Mindaugas vestuvėms pasirinko rašalo mėlynumo kostiumą, Eglė – žemę siekiančią baltą suknelę. Nuotaka į bažnyčią žengė veidą dengdama nuometu.

Vos atvykus nuotakai, apsaugos darbuotojai užvėrė bažnyčios duris. Santuoka vyko tik artimiausių kolegų bei draugų rate.

Po ceremonijos jaunuosius, išeinančius iš bažnyčios, svečiai pasitiko žerdami baltų rožių žiedlapius. Bažnyčios tvoros vartus uždarę apsaugos darbuotojai neleido žiniasklaidai ir arti įamžinti jų šventės akimirkų.

Mindaugo Kuzminsko ir Eglės Andreikaitės vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)