Niujorko „Knicks“ klubo puolėjas M. Kuzminskas ir E. Andreikaitė vestuves Senojoje Varėnoje surengė po šešerių metų draugystės. Pora susižadėjo po penkerių metų, praėjusių metų liepą.

Tuoktuves Senojoje Varėnoje krepšininkas pasirinko neatsitiktinai – čia, netoli Varėnos, vienkiemyje, yra įsikūrusi jo močiutė, kurią jis lanko kiekvienų vasaros atostogų metu.

Vestuvių dieną Senosios Varėnos bažnyčią dekoratorės išpuošė dirbtinių baltų gėlių žiedais, nutiesė raudoną kilimą.

Vestuvių ceremonijos metu jauniesiems bei susirinkusiems giedojo Justė Starinskaitė, kuri, prieš nuskubėdama ruoštis, prasitarė, kad dalyvaus ir pačioje šventėje kaip viešnia.

Iki santuokos ceremonijos pradžios likus pusvalandžiui, į bažnyčią Mindaugą atvežė jo brolis Saulius. Kiek vėliau juodu prabangiu automobiliu į Senosios Varėnos bažnyčią atvyko ir nuotaka Eglė.

Mindaugo Kuzminsko ir Eglės Andreikaitės vestuvės

Mindaugas vestuvėms pasirinko rašalo mėlynumo kostiumą, Eglė – žemę siekiančią baltą suknelę. Nuotaka į bažnyčią žengė veidą dengdama nuometu.

Vos atvykus nuotakai, apsaugos darbuotojai užvėrė bažnyčios duris. Santuoka vyko tik artimiausių kolegų bei draugų rate.

Po ceremonijos jaunuosius, išeinančius iš bažnyčios, svečiai pasitiko žerdami baltų rožių žiedlapius. Bažnyčios tvoros vartus uždarę apsaugos darbuotojai neleido žiniasklaidai ir arti įamžinti jų šventės akimirkų.

Nei Mindaugas, nei Eglė nepanoro bendrauti su žiniasklaida nei prieš, nei po ceremonijos. Pirmiausia jiedu su visais svečiais nuskubėjo į bažnyčios kiemelį, kur, grojant romantiškai muzikai, priiminėjo sveikinimus bei bendravo su svečiais.

Kiek pabendravę jaunieji sėdo į automobilį ir išvyko, svečius palikę toliau bendrauti. „Ne ta diena“, – nedaugžodžiavo Mindaugas tikindamas, kad nenori atvirauti ir atsakinėti į klausimus. Jaunieji nesutiko parodyti ir vestuvinių žiedų.

Nelabai šneki, tačiau kiek atviresnė buvo Mindaugo mama Zita. „Galvojau, kad bus baisiau, – juokėsi DELFI kalbinta moteris. – Nors, gražią marčią gavau, ko jaudintis?“

M. Kuzminsko mama šypelėjo, kad nors jiedu ir draugavo šešerius metus, vis dėlto tikrąja marčia Eglė jai tapo šiandien.

Nuo viešumos savo asmeninio gyvenimo detales sauganti pora ir šią šventę stengėsi nuslėpti nuo žiniasklaidos bei visuomenės akių. Vos prieš savaitę, pristatydamas savo karjeros nuotraukų parodą, Mindaugas nepanoro atsakyti ir į su vestuvių pasiruošimu susijusius klausimus. Krepšininkas tikino tiesiog nenorintis apie tai kalbėti.

Eglė Andreikaitė

Tiesa, kai kurias gyvenimo detales Mindaugas su Egle paviešina socialiniuose tinkluose. Beveik prieš mėnesį tiek Eglė, tiek Mindaugas tą pačią dieną socialiniuose tinkluose paviešino kelias akimirkas iš mergvakario bei bernvakario.

M. Kuzminsko bernvakario šventėje dalyvavo Martynas Pocius, Adas Juškevičius bei, žinoma, brolis Saulius Kuzminskas. Eglė mergvakarį šventė Barselonoje.

Vestuvių puotą jaunieji iškels netoli Prienų esančiame poilsio ir pramgų komplekse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)