„Jokiai moteriai į pilvą aš nespyriau. Tai yra viešųjų ryšių akcija, nukreipta prieš mane, – savo versiją toliau pasakojo Eugenijus. – Ilgai ir nuobodžiai kovojau su supuvusia Lietuvos teisėsauga, kuri nežinojo, kokiu būdu su manimi susidoroti ir surado būdą. Surado kažkokią pijokę, kurią įkalbėjo mano atžvilgiu parašyti melagingą pareiškimą. Ji jį parašė galimai už pinigus, galimai už kažkokius pažadus.“

E. Ostapenka net kelis kartus pakartojo, kad jokio indcidento esą neįvyko. „Aš esu visiškai nekaltas, jokiai moteriai į pilvą nespyriau. Čia yra melas ir šmeižtas“, – kalbėjo vyras.

DELFI primena, jog antradienį uostamiesčio policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo – naktiniame bare nukentėjo besilaukianti jauna moteris. Apie 23.30 val. buvo gautas pranešimas, jog Taikos pr. esančiame naktiniame bare vyras įspyrė nėščiai moteriai į pilvą.

Atvykę pareigūnai ten aptiko girtą (2,07 pro.) 41 metų, policijai gerai žinomą pramogų pasaulio atstovą Eugenijų Ostapenką, kuris, liudininkų teigimu, spyrė 23 metų besilaukiančiai moteriai.

Paaiškėjo, kad agresyvaus vyro taip pat neblaivi (2,20 prom.) draugė prieš tai bare kitiems žmonėms grasino peiliu.

Greitosios pagalbos medikai nėščią moterį išvežė į ligoninę.

Agresyviai besielgusi porelė, Eugenijus ir su juo buvusi moteris, po incidento buvo uždaryti į areštinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (292)