Nidą jis pasirinko taip pat neatsitiktinai. Anot prodiuserio, tai gražiausias ir mieliausias pasaulio kampelis. „Esu apkeliavęs bene visą pasaulį: nuo Šiaurės ašigalio iki Afrikos, bet nieko geresnio ramioms ir saugioms atostogoms su šeima neradau. Kaip tik todėl čia ir vykstame. Kasmet. Taip pat labai džiaugiuosi, kad tai yra būtent Lietuvoje“.

Pasiteiravus, ar neįprastai šalta šiemetė vasara nesugriovė Krivickų šeimos planų, vyras tik nusijuokė: „Šalta ji tik jaunimui, kuris svaigsta, kad žiemos per šaltos, kaip ir vasaros, o aplink visi atrodo pilki. Man viskas atrodo gerai, kas nesusiję su politika. Dabar nėra karšta ir nėra tiek poilsiautojų. Mūsų pasivaikščiojimai labai romantiški. Gali tiesiog eiti tylomis ir sutikti stirną ar kiškį“.

Atostogų kadruose jis visus nustebino ir pasikeitusiu įvaizdžiu. Barzdą šiuo metu puoselėjantis šou pasaulio atstovas sakė, kad jo gyvenime artėja simboliška stotelė – tarpinis finišas ir rugpjūčio 4 d. vyksiančioje stovykloje jis turės laikyti juodojo diržo egzaminą. Kovos menais jau ne vienerius metus besidomintis Kristupas tai laiko tam tikru įsipareigojimu sau. Kartu tai simbolizuoja ir naujas įvaizdis. „Tai tarsi nauja išraiškos forma, susijusi su vyriškumu. Kartu atrandu ir rūpinimosi barzda priemones. Tik pagalvokite, tam yra ir specialūs aliejai, ir šerno šerių šepetėlis. Barzdai reikia skirti dėmesio, glostyti ją. Aš į tai žiūriu sveikai ir su tam tikra saviironija“.

Tačiau jis išduoda, kad žmona Jurgita vis tikisi, kad barzda tėra laikina, nors žinodama to prasmę ir kodėl tai yra taip svarbu vyrui, visomis išgalėmis jį palaiko. Kaip juokauja K. Krivickas, tik jaunėlis Augustas vis taikosi nuimti ją, manydamas, kad tai nereikalingas daiktas“.

Besiruošdamas šiam svarbiam savo gyvenimo egzaminui jis nepamiršta ir intensyvaus sporto. Dukart per dieną besitreniruojantis sportiškas vyras kartu stengiasi neatimti laiko ir iš šeimos, todėl sportuoja kol namiškiai miega ar kai visa šeima poilsiauja paplūdimyje.