Šią vasarą, vos tik grįžęs į Vilnių, R. Kupstas nesėdėjo sudėjęs rankų ir sukūrė jau dvi dainas. „Muzika ir kūryba yra mano aistra. Kūrybą matau ir savo verslo projektuose“. Tiesa, kurdamas muziką jis vystė verslo projektus ir rūpinosi maisto produktų prekyba Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

Tačiau į savo tėvų gimtąją šalį pašnekovas atvyko ne tik turėdamas tikslą sugrįžti į šou pasaulį. Čia jis tikisi sutikti ir merginą. Per pastaruosius 11 m. net keturiskart gyvenamąją vietą keitęs šou pasaulio atstovas suprato, kad tai nėra pats geriausias gyvenimo būdas ieškant rimtų santykių. Santykių per atstumą ateitimi jis taip pat netiki.

Pasiteiravus, kodėl būtent Lietuvoje jis ieško širdies draugės, Robertas surimtėja: „Užaugau Amerikoje, bet man nėra svetima Lietuva, jos kultūra, istorija. Šeimoje visada kalbėjau lietuviškai, o savaitgaliais eidavau į lietuvišką mokyklą. Noriu ir būsimoje savo šeimoje pratęsti lietuviškas tradicijas. Taip pat, mano nuomone, lietuvaitės yra gražiausios moterys pasaulyje, tad nemanau, kad labai aukojuosi ieškodamas lietuvaitės žmonos“.

Atlikėjas taip pat pripažįsta, kad viešumas ir žinomumas jam padeda ir ieškant gyvenimo moters. Anot jo, tai pralaužia ledus, nes merginos jau šį bei tą žino apie jį, tad greičiau užsimezga ir pokalbis, bendraujama daug artimiau. Tačiau retai atsiranda išsilavinusi, besidominti muzika, naujomis kultūromis, menu ir kelionėmis mergina, kokios muzikos pasaulio atstovas ir ieško.

„Savo ateitį matau tik Lietuvoje. Man čia yra jauku ir jaučiuosi tarsi būdamas namuose, nors nesu čia net daugiau nei trejus metus gyvenęs. Tačiau šiandien aiškiai žinau, kad noriu įsikurti Lietuvoje, vesti lietuvaitę, kurti muziką ir dalyvauti muzikiniuose projektuose“, - ateities planais dalijosi atlikėjas.

Robertas įsitikinęs, jog realybės šou pelnytas populiarumas pravers ir sugrįžus. Vienu sudėtingiausių, o kartu ir įdomiausiu savo gyvenimo laikotarpių šou įvardijantis vyras prisimena, jog kiekvieną vakarą jausdavo spaudimą vien dėl minties, kad šou žiūri daugiau nei pusė šalies gyventojų. Iš pradžių jis stengėsi pasirodyti kuo geriau, o vėliau tiesiog atsipalaidavo ir mėgavosi muzika bei leido sau būti savimi.

„Manau, kad tai ir tapo mano sėkmės formule, leidusia daugeliui apie mane susidaryti teigiamą įvaizdį. Dar iki šou buvau pristatomas kaip išlepęs ir garbėtroška amerikonas, tačiau televizijoje žmonės pamatė tikrąjį mano veidą, kuris neatitinka to įvaizdžio“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)