„Šiandien Gaią Marią trumpam patikėjau Jurgiui (Jurgis Didžiulis, - aut.past.). Esu be galo laiminga trijų vaikų mama ir dėl to jaučiuosi geriau nei bet kada anksčiau, tad kodėl gi neišeiti į renginį vakare", - DELFI sakė E. Jennings

Pasiteiravus, kaip kovoja su nėštumo metu priaugtais papildomais kilogramais, E. Jennings sakė, jog nėra reikalo kovoti. Tai natūralus dalykas ir dings atėjus tinkamam laikui. „Į svorį, kurio priaugama nėštumo metu, žiūriu labai paprastai. Žinoma, vis dar turiu atsikratyti keletos papildomų kilogramų tam, kad grįžčiau į savo formą, kurią turėjau iki gimdymo. Tačiau tai yra visiškai normalu. Manau, kad moterys turėtų skirti sau daugiau laiko po gimdymo ir į papildomus kilogramus žiūrėti kaip į visiškai natūralų ir įveikiamą dalyką. Manau, kad pakaks tik sveikai maitintis, mankštintis ir viskas sugrįš į savas vėžes. Jokio streso!", - nusijuokė žinoma atlikėja.

Primename, kad trečiojo vaikelio J. Didžiulis ir E. Jennings susilaukė birželio 5-osios rytą. Gaia Maria pavadinta mergaitė svėrė 2,7 kg. ir buvo 49 cm. ūgio. Pora taip pat augina sūnus Praną ir Antaną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)