DELFI žiniomis, nuo D. Rediko nukentėjęs asmuo – pramogų pasaulyje gerai žinomas modelis ir stilistė Asta Valentaitė.

D. Redikas kaltinimai paremti Baudžiamojo Kodekso 178 str. 3 dalimi. Remiantis šiuo straipsniui, asmeniui, kaltinamam didelės vertės svetimo turto pasisavinimu dalyvaujant organizuotoje grupėje, gresia iki aštuonerių metų nelaisvės.

DELFI susisiekus su nukentėjusiąja A. Valentaite, ši patikino, kad apie prokuratūros veiksmus, bylos medžiagos perdavimą teismui, yra informuota, tačiau komentuoti šios situacijos nepanoro. „Nelabai maloni tema, todėl nenoriu šnekėti, – kalbėjo A. Valentaitė ir pridūrė. – Viską tarsiuosi su advokatais.“

Pasidomėjus, ar ją tenkina pareigūnų išvados atliekant ikiteisminį tyrimą, ji šyptelėjo: „Nenorėčiau komentuoti apie tai, žiūrėsime“.

DELFI primena, kad pora savo santykių niekuomet pernelyg neviešino. Iš pradžių itin slapstęsi nuo viešumos jiedu vis dėlto buvo kartu pastebėti keliuose renginiuose.

Astos ir 12 metų jaunesnio Dovydo santykiai nutrūko 2014-ųjų gruodį. Šią naujieną žiniasklaidai tuomet patvirtino pati Asta. Šiltus jausmus vienas kitam jie puoselėjo beveik metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)