Pirmajai tatuiruotei, nedidelei širdelei ant rankos, Gabrielė ryžosi prieš ketverius metus. Šį kartą tatuiruočių meistrams atsidavė ne tik ji, bet ir jos vyras Ronaldas. Jo kūną taip pat papuošė dukros vardas.

Tatuiruotes Gabrielė ir Ronaldas darėsi Graikijoje, kur šiuo metu ir gyvena. „Tiesiog vyras darėsi tatuiruotę ir aš tuo pačiu pasidariau, – šyptelėjo su DELFI bendraudama Vasha, išgirdusi klausimą, ar nesinorėjo atsiduoti į rankas meistrui lietuviui, o ne graikui. – Jokio skirtumo, kokioje šalyje darytis. Tiesiog taip gavosi.“

Gabrielė Rutkauskienė-Vasha

Vardą Adrija Vashai ištatuiravo po krūtine. Ji neslepia, ši vieta – itin skausminga. „Atėjus į saloną pasiūlė pasirinkti kitą vietą dėl skausmo, – pasakojo pašnekovė. – Bet pagalvojau, kad jei gimdymą ištvėriau, tai tatuiruotė vieni juokai.“

Vashai tatuiruotę meistras padarė vos per penkiolika minučių, o štai jos vyras Ronaldas skausmą kentė net šešias valandas. „Jis jau turi 8 tatuiruotes“, – skaičiavo Vasha ir pridūrė, kad jos vyras tikrai neketina sustoti.

Ronaldas Rutkauskas

O ir pati Gabrielė galvoja, kad tatuiruotėms dar nesako stop. „Kažkada bus daugiau vaikų, vadinasi, bus daugiau ir tauiruočių“, – prasitarė G. Rutkauskienė.

Vashos dukrelė laukimo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)