Laidą filmuojant mokyklinių uniformų parduotuvėje „8ToGo“ Viktorija prisipažino, jog aplinka ją iškart privertė mintimis grįžti į seniai praėjusius laikus, o transliacijos vedėjui Tomui pasiteiravus, kokia pašnekovės nuomonė dėl mokyklinių uniformų, stilistė greitai rado atsakymą: „Iš tikrųjų, aš turiu vieną kategorišką nuomonę ir ją visą laiką turėjau, net tada, kai mokiausi mokykloje – uniforma yra būtina ir ji privaloma. Tada mokykloje yra lygybė, niekas negali išsišokti, nes mokykla – ne madų demonstravimas. Ten tu eini mokytis, tobulintis“.

Diena prieš „8ToGo“ laidos filmavimą Viktorijai buvo itin svarbi – ji atsiėmė bakalauro diplomą ir prisipažino, kad legendomis apipintas baigiamojo darbo rašymas nebuvo labai baisus, o jausmas jį baigus – neapsakomai geras. Laidos vedėjams pasiteiravus, ar įmanoma parašyti baigiamąjį darbą per vieną naktį, V. Šaulytė atskleidė, kad įmanoma per vieną savaitę, išvengiant bemiegių naktų.

Viktoriją Šaulytė laidoje „8ToGo“

Įvairių profesijų atstovų darbo dienos atrodo pakankamai aiškios – aktoriai repetuoja, pasirodo scenoje, dainininkai pluša įrašų studijoje, koncertuoja, todėl laidos „8ToGo“ vedėjams parūpo, kaip atrodo tipinė stilisto diena? „Su daug maišų, mėlynėmis ant rankų, nuolatiniu vaikščiojimu iš vienos vietos į kitą, noru, kad galėtum teleportuotis. Visi mato tą gražią pusę, kaip tu aprengi, patari, konsultuoji... Bet niekas nemato tos pusės, kai tu tampaisi su maišais, varai į valyklą, iš valyklos, tada turi vėl surūšiuoti tuos drabužius... Toks balaganas“, – pasakojo V. Šaulytė.

Laidos „8ToGo“ vedėjai Danielius ir Tomas surengė Viktorijai „blic“ klausimų turą, kuriame išsiaiškino ne tik didžiausias vyrų ir moterų stiliaus klaidas, sužinojo, kokią didžiausią šunybę stilistė iškrėtė studijų laikais, bet ir privertė papasakoti pikantišką mokyklos laikų meilės istoriją, kuri Viktorijai vos nekainavo draugystės su suolo drauge. Visą tai sužinosite pasižiūrėję naujausią „8ToGo“ laidą, kurioje taip pat V. Šaulytė moksleiviams atskleidė, kas svarbiausia, siekiant tapti stilistu ir įvertino Lietuvos žmonių mados pojūtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)