Ilgai galvojęs, ar verta rašyti apie šį incidentą viešai, jis pasiryžo tai padaryti. Konfliktas kilo dėl tautybės. Keletas augalotų vyrų mušė jį ir jo bičiulius. Visą šį kraupų vaizdą matę praeiviai tiesiog abejingai patraukė kuo toliau nuo smurtautojų.

Po nemalonaus incidento Rygos centre E. Žičkus prisiminė prieš keletą mėnesių įvykusį incidentą Varšuvoje, kurio liudininku tapo ir jis. Su bičiuliais pamatęs mušamą vyrą jis suskubo jo ginti, nepaisant to, kad smurtautojai naudojo ne tik kumščius, bet ir lazdas.

DELFI paklaustas, kaip jaučiasi šiandien, televizijos laidų vedėjas neprarasdamas humoro jausmo atsakė, kad žaizdos tikrai sugis. „Iki vestuvių tikrai", - pajuokavo jis ir pasvarstė, jog tokiam įvykiui nutikus Lietuvoje, tautiečiai būtų reagavę aktyviau.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (356)