„Tikrai nežinau, kodėl būtent dabar. Tai yra trečioji mano tatuiruotė ir visas jas darė skirtingi meistrai, nes ir stilius skiriasi. Po pertraukos atėjo laikas kai šimtu procentų žinojau, kokios ir kokioje konkrečiai vietoje tatuiruotės noriu", - pasakojo ant rankos spalvingą tatuiruotę pasidariusi žinoma moteris.

Trisdešimtmetį neseniai paminėjusi A. Adamovič mano, kad iš pradžių atsiranda noras turėti tatuiruotę, o vėliau tenka sau atsakyti į klausimą, kam ji reikalinga. „Be viso to reikia sugalvoti, ką nori pavaizduoti. Man tenka atsakyti sau į keletą dešimčių klausimų, bet tatuiruotei ryžtuosi tik turėdama visus atsakymus".

Anželos nuomone, tatuiruotę yra daroma visam gyvenimui, todėl rinktis vietą tatuiruotei ir piešinį reikėtų atsakingai. Pasiteiravus, kaip į tokią dovaną sau pačiai reagavo jos sužadėtinis Žygimantas Gečas, jauna moteris nusijuokė: „Jis neturi nė vienos tatuiruotės, bet labai palaikė mane dėl sumanymo ir net pats skatino pasidaryti. Šios tatuiruotės idėja pradėjau gvildenti dar prieš metus, bet pasiryžau tik šiemet savo jubiliejui. Į ją sudėta tai, kas man yra svarbu. Neatsitiktinai pasirinkti elementai ir spalvos, tačiau visos prasmės atskleisti nenorėčiau".

Ji prisipažino neatmetanti galimybės ateityje su mylimuoju pasidaryti vienodas ar panašias tatuiruotes.