„Tai tikrų tikriausia tatuiruotė, – išgirdęs DELFI klausimą nusišypsojo A. Ivanauskas-Fara. – Šią tatuiruotę, kad būtų prisiminimas apie mano jubiliejų visam gyvenimui, padovanojo mano šeima.“

Ranką tatuiruočių meistrė Aleksandrui gražino net dvi valandas. Tačiau tai ne pirmoji tatuiruotė, papuošusi jo kūną. „Pirmąją dariau gal prieš 25 metus“, – šyptelėjo atlikėjas.

Visa tatuiruotės idėja bei piešinys – taip pat Aleksandro šeimos staigmena. „Man labai patiko pati piešinio mintis, – pasakojo A. Ivanauskas-Fara. – Nesu aš tatuiruočių maniakas, nenoriu, kad visas kūnas būtų išdažytas ir išpieštas, bet kai yra tokia prasmė – esu visiškai nieko prieš.“

Tatuiruotėje ant dešinės atlikėjo rankos pavaizduota gitara, o iš pieštų lapų sudarytas skaičius 8. „Ta bosinė gitara yra būtent tokia, su kuria aš dabar groju, būtent tokios firmos. Prie jos yra prierašas „musica di cata“, tai reiškia „pasišventęs muzikai“. O patį instrumentą įrėmina aštuoneto formos lauro lapai – du vainikai. Aštuonetas reiškia begalybės ženklą, – piešinio reikšmę apibūdino A. Ivanauskas-Fara. – Reiškia, kol aš gyvenu, tol esu pasišventęs muzikai.“

Aleksandras džiaugėsi, kad pačią tatuiruotę kompiuteriu maketavo jo sūnus. „Dailininkei reikėjo atlikti tik patį techninį darbą, viskas buvo sumaketuota“, – džiaugėsi Fara.

Tatuiruotė ant jo kūno nugulė likus vos dienai iki jubiliejaus šventės, tad tai tapo staigmena ir jo bičiuliams. O šventėje jų netrūko – Aleksandrą sveikino grupės „Rondo“ nariai, Merūnas Vitulskis, Marius Jampolskis, Dainius Martinaitis, Vitalijus Cololo ir daugybė kitų.

Šventės metu Aleksandrui šeima paruošė ir filmą, kuriame įamžino draugų palinkėjimus. „Božolė“ choras, kuriam Aleksandras vadovavo projekte „Chorų karai“, padovanojo dainą, per kurią jis prieš 42 metus susipažino su savo žmona Rima.

60-mečio amplua kiek apšilsiantis A. Ivanauskas jau rudenį pradės švęsti savo jubiliejų su visa Lietuva ir tai vyks turo „RONDO gyvai“ koncertuose.

Aleksandro Ivanausko-Faros jubiliejaus akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)