Stilingai įrengta vasaros rezidencija įsikūrusi prie pat parke esančios spalvotosios karuselės. Tai ypač turėtų patikti šeimoms su vaikams, nes mažieji čia pat galės dūkti ir skanauti ne tik gražiai atrodančius, bet ir pasakiško skonio desertus, kurie vasarą pasipildo mylimais desertais iš šviežių sezoninių uogų.

Desertinės įkūrėja Laura Normantienė prieš vasaros rezidencijos atidarymą žadėjo daug malonių staigmenų kviestinei publikai. Svečiai ne tik skanavo šios vietos konditerijos ir kulinarijos meistrų paruoštų skanėstų, bet ir klausysėsi grupės „Saulės kliošas“ atliekamų muzikos kūrinių.

Tiesa, jau tapo įprasta, kad desertinės gėlių dekoru rūpinasi Mantas Petruškevičius, tačiau šįkart vasaros terasai sodo gėlių kompozicijas sukūrė mados renginių režisierė ir prodiuserė, landšafto dizainerė Renata Mikailionyte.

Į renginį atvyko tokie žinomi svečiai kaip Inga Stumbrienė su vyru, Milita Daikerytė, Kristina Ivanova su antrąja puse, Viktorija Siegel, Neringa Šiaudikytė, Simona Starkutė, Alfas Ivanauskas, Mantas Petruškevičius bei daugybė kitų.

Renginio akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)