Baudžiamojoje byloje kaltininke įvardyta ne tik Marija, bet ir dar vienas asmuo – Lukas Biriukovas. Įtariamai įvykdytos neteisėtos veikos metu M. Vėberytė buvo nepilnametė, todėl teismo posėdžiai – uždari. Abu įtariamieji vis dar mokosi mokykloje.

Į teismo posėdį, likus vos kelioms minutėms iki jo pradžios, M. Vėberytę atlydėjo jos mama R. Mikailionytė.

Šio teismo posėdžio metu bus apklausti ir liudytojai.

Papildyta 16:31 val.

„Buvo apklausti liudytojai ir kaltinamosios mama. Teismas nusprendė padaryti pertrauką, nes kitas kaltinamasis paprašė leisti jam įsidarbinti ir pristatyti teismui pažymas“, – po antrojo posėdžio DELFI kalbėjo Vilniaus apygardos teismo atstovė spaudai Raimonda Jagminaitė.

Kitas posėdis numatytas liepos pabaigoje, o taškas šioje istorijoje turėtų būti padėtas rudeniop.

Kaltina bandymu įsigyti narkotines medžiagas

Vilniaus apygardos teismo atstovė spaudai Raimonda Jagminaitė po pirmojo posėdžio gegužės pabaigoje DELFI patikino, jog šioje byloje pilnamečiui pareikšti kaltinimai, kad pardavė nepilnametei narkotinių medžiagų.

Kas gresia aštuoniolikmetei, atstovė spaudai negalėjo tiksliai pasakyti.

Žinomo modelio Renatos Mikailionytės ir atlikėjo Aro Vėberio dukra Marija Vėberytė ne kartą lankėsi renginiuose kartu su garsiais tėvais. Mergina yra kalbėjusi apie norą sekti mamos pėdomis ir siekti modelio karjeros.

Prieš 5 m. ji pozavo vieno jaunimo žurnalo viršeliui ir atvirai pasakojo apie norą tapti žinoma. Tačiau pati R. Mikailionytė apie dukters karjerą yra sakiusi: „Turiu daug draugų šioje srityje, manau, kad rasčiau žmogų, kuris galėtų rūpintis Marijos karjera. Mums užtenka mamos ir dukros santykių“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)