Anot I. Burlinskaitės, svarbų vaidmenį čia vaidina ir genetika, tačiau ne viskas prarasta. Kojų treniruotės paprastai atima daugiausiai jėgų ir laiko, bet pavykus suderinti sportą su mityba galima pasiekti itin puikių rezultatų. „Svarbiausia tik nenuleisti rankų pusiaukelėje, kai atrodo, kad svoris mažėti nustojo. Kartais su savo klientėmis pajuokauju, kad jei kojos į sporto salę neina,reikia paimti jas į rankas ir nunešti (juokiasi). Na, o tuomet jau nebėra kur dingti.

Man svarbi mano išvaizda, bet bėgant laikui išlaikyti norimas kūno formas tampa vis sudėtingiau. Sporto salėje pati paprastai treniruojuosi 3 – 4 kartus per savaitę, kiekvieną savaitę turiu ir šokių treniruotę bei kartais atlieku kardio treniruotes su limfodrenažiniu masažu, kuris tapo mano pastarojo laiko atradimu".

Pačiai Indrei sportas,sveika mityba ir savikontrolė yra kasdienybė, nors kartais ir norisi pailsėti, pagulėti lovoje ir į sporto salę nekišti nosies. Tačiau labiausiai ją motyvuoja žinojimas, kad ji yra moterų trenerė ir negali tinginiauti, rodyti blogą pavyzdį savo tikslų siekiančioms moterims.

„Stengiuosi reguliariai ne tik sportuoti, bet ir maitintis, gerti daug vandens kasdien. Jei kartais nukrypstu nuo programos, prisipažįstu savo klientėms, kaip ir jos man, ir „atidirbu" už visus paklydimus treniruočių metu. Tačiau dirbdama tikrai matau, kad lietuvėms netrūksta motyvacijos ir valios. Žinoma, kad pastebiu ir jaunas merginas,kurios turi antsvorio ir celiulitą. Tokiu atveju paprastai būna kalti ne tik žalingi įpročiai, bet ir badavimas. Valgyti reikėtų 5 – 6 kartus per dieną", - patarimais dalijosi I. Burlinskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)