„Su vyru atostogaujame Turkijoje, Kusadasi miestelyje. Pasirinkome šį miestelį su kelionių agentūros pagalba. Oras čia puikus, nėra karšta, o tai man, kaip nėštukei, labai aktualu. Mūsų vasaros namai – Margaritos sala, tačiau dabar ten netinkamas laikas keliauti, kadangi kelionė ilga ir ten labai karšta“, – DELFI pasakojo Sofio.

Jauna moteris teigė, kad su vyru ji lankosi ir viešbučio sporto klube. „Sportuoju tikrai mažiau nei namuose, nes lauke toks oras ir vaizdai, kad norisi kuo daugiau mėgautis saule ir džiaugtis Turkijos gamta. Stengiamės pasilepinti, daugiau pagulėti prie jūros ar baseino, ramiai pasivaikščioti.

Nuo tada, kai pradėjome įrenginėti saloną – neatostogavome. Buvome pasinėrę į darbus, tad dabar labai džiaugiamės pagaliau atitrūkę nuo reikalų ir galėdami skirti laiko sau“, – pasakojo S. Gelašvili-Niūniavė.

Šeima jau intensyviai ruošiasi būsimo kūdikio atėjimui ir ilsisi: „Gimus vaikeliui laiko ilsėtis nebus. Visą dėmesį ir rūpestį reikės skirti jam.“

Pasidomėjus, ar pora jau žino kūdikio lytį ir galvoja, kokį vardą mergaitei ar berniukui duos, S. Gelašvili-Niūniavė teigė, kad lytį jaunieji tėvai jau žino, tačiau tai nori pasilikti sau, o dėl vardo – da rnėra tikri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)