„Man visada buvo įdomūs grožio renginiai. Čia gali sužinoti daug naujienų, ypač tada, kai atvyksta žinomi grožio specialistai iš užsienio“, - sakė K. Zvonkuvienė, renginio publiką džiuginusi ir savo dainomis.

Pasak organizatorių pranešimo spaudai, atlikėja neslepia mėgstanti eksperimentuoti su savo plaukais. Pastaruosius du mėnesius Katažina džiaugiasi itin ilgais, juosmenį siekiančiais, priaugintais plaukais. Ar prižiūrėti tokius ilgus plaukus moteriai, prieš pusmetį pagimdžiusiai dvynukus, nėra sudėtinga?

„Mano nuomone, tiek trumpiems, tiek ilgiems plaukams vienodai daug reikia priežiūros ir niekur nuo to nedingsi. Net ir turėdama itin trumpą šukuoseną, moteris negali taip imti ir atsikėlusi iš lovos eiti į miestą. Reikia rūpintis savo plaukais“, - svarstė K. Zvonkuvienė.

Pasak atlikėjos, dvynukai net ir trumpus jos plaukus gerokai patampydavo, todėl dabar ji ilgus plaukus ir supina, ir itin aukštai suriša.

„Išeičių visada galima rasti“, – šypsojosi pašnekovė, įsitikinusi, kad ilgi plaukai suteikia labai daug galimybių vos ne kasdien atrodyti kitaip. Eidama į vasarišką vakarėlį, dabar ji gali ir kasą susirišti, ir stilingą kuodelį susisukti, ir, žinoma, džiaugtis itin ilgų palaidų plaukų šukuosena.

Žinoma moteris prižiūrėdama savo plaukus neapsieina be šampūno, kondicionieriaus-kaukės, apsaugos priemonių nuo karščio, nes paprastai tiesina savo plaukus specialiais prietaisais. Jai reikalingas ir aliejus, skirtas plaukų galiukams.

„Na, o mano rankinėje visada galima rasti šukas ir plaukų lako“, - šypsojosi K. Zvonkuvienė.

Renginio kulminacija tapo K. Zvonkuvienės ir ypatingos renginio viešnios, Izraelio grožio kompanijos „Saphira“ įkūrėjos Saphiros Greenberg duetu atlikta daina „Nemoku meluot“. Atlikti dainą lietuvių kalba - tokį iššūkį sau buvo išsikėlusi S. Greenberg, ne tik vadovaujanti pasaulyje garsiai grožio prekių kompanijai, bet ir muzikuojanti tėvynėje su savo grupe.

„Dainuodama lietuviškai norėjau pagerbti šio renginio žiūrovus“, - nuoširdžiai sakė Saphira, pastebėjusi, jog nesitikėjo, kad lietuvių kalba bus tokia sudėtinga.

Išskirtinį vakarą organizavęs grožio prekių profesionalams tinklas „Cascada“, suteikė lietuvių stilistams galimybę susitikti su garsiais Artimųjų Rytų grožio specialistais. Žiūrovai galėjo ant scenos stebėti Jamil Samara (Izraelis) moterų plaukų kirpimo ir priežiūros bei vestuvinių šukuosenų šou.

Vakaro finale modeliai ne tik pademonstravo meistrų sukurtas šukuosenas, bet ir žingsniavo podiumu, vilkėdami vestuvines bei progines sukneles.

Mados namų „Ingos suknelės“ įkūrėja Inga Plioplytė-Bumblienė vakaro metu pristatė šventinę kolekciją. Pagrindiniu mados namų „Ingos suknelės“ modeliu tapo žinoma kaunietė, medalių kūrėja Irina My My.

"Kuriu visoms moterims, kurios nori pabrėžti savo grožį ir privalumus. Suknelės teikia pasitikėjimo savimi, todėl noriu, kad moterys ypatingą dieną jaustųsi išskirtinai gražios", - sako dizainerė I. Plioplytė-Bumblienė.

Pagrindinis kolekcijos akcentas - prabangūs nėriniai, kurie kiekvienai suknelei suteikia išskirtinumo ir rafinuotos prabangos. Žinoma kaunietė neslepia, kad jos kūrybai didžiulę įtaką yra padarę tokie pasaulinio garso mados kūrėjai, kaip Elie Saab, Sherri Hill, Lorenzo Rossi.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)